Suomen Gumball 3000-tiimi ajaa taksilla Las Vegasiin

Gumball3000 on yksi maailman tunnetuimmista ja seuratuimmista autotapahtumista. Eturivin julkkikset ja rahamaailman kerma kokoontuvat tapahtumaan esittelemään toinen toistaan uskomattomampia superautoja ja harvinaisia konseptiautoja.

Suomen virallinen joukkue Team Taxi osallistuu tapahtumaan oikealla taksilla. Joukkueeseen kuuluu räppärit Mikael Gabriel ja Musta Barbaari, Urheilujätkä Esko Seppänen ja Betsafen kolumnisti LeftFoot.

Team Taxi aloitti kisavalmistelut jo lähes vuosi sitten ja auton valinta oli joukkueen ensimmäinen tehtävä. Kohtalo puuttui valintaan, kun tiimin jäsen LeftFoot sai muutama kuukausi sitten rajun epileptisen kohtauksen ja lääkäri eväsi häneltä ajo-oikeuden. Kolmen lapsen isä kulkee nykyään vain kävellen, juosten, polkupyörällä tai taksilla, ja koska näistä vain yksi soveltuu Gumball3000-ralliin, he päätyivät taksiin.

Team Taxi tulee olemaan historian ensimmäinen ryhmä, joka ajaa Gumball 3000-rallin taksilla. Suomen tiimi hyppää Tukholmassa oikean taksinkuljettajan ajaman Volvo S80:n kyytiin ja mittari laitetaan päälle. Matkan jälkeen taksamittarissa oleva summa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

– Maksamme kuskille päivittäisen palkan, mutta lahjoitamme myös matkan lopuksi mittarissa olevan summan Teemu Selänteen Finnish Flash ry:lle, joka tukee vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaa, kertoo tiimin kapteeni Esko Seppänen.

Seppäsen ehdotuksesta Team Taxin kisanumeroksi valikoitui suomalaisille urheilufaneille tuttu 8, joka tunnetaan Teemu Selänteen pelinumerona.

Gumball3000-rallin reitti vaihtuu vuosittain. Tänä vuonna ralli alkaa Tukholmasta 23.5. kulkien Oslon, Kööpenhaminan, Amsterdamin, Renon, San Franciscon ja Los Angelesin kautta. Ruutulippu heiluu kasinokaupunki Las Vegasissa 30.5.

Suosittelemme

Gumball 3000 Taxi

Lue lisää