Skoda huomioi autoissaan myös perheen lemmikkien turvallisuuden

Huomioitko autossasi myös lemmikkiesi turvallisuuden? Skoda tarjoaa lisävarusteena saatavia turvavarusteita, jolla voit huolehtia lemmikkisi turvallisuudesta ajomatkan aikana.

Hyödyllisin varusteista on ehdottomasti lemmikille suunniteltu turvavyö. Hyvin usein lemmikki on vapaana autossa ja istuu tai makaa milloin missäkin. Joskus lemmikki on nähty makailevan auton hattuhyllyllä, mikä on kolarin sattuessa erittäin huono paikka. Lemmikin turvavyö pitää karvakuonon paikallaan isommassakin tällissä.

Muita varusteita on takapenkin suoja, joka on riittävän suuri peittämään koko takapenkin alueen automallista riippumatta. Suoja muodostaa samalla kaukalon joka tarjoaa lemmikille mukavan sopin loikoilla. Suoja on vettä ja likaa hylkivää materiaalia, joten se on helppoa pitää puhtaana. Pinta on myös non-slip materiaalia, joka estää lemmikkiä liukumasta jarrutuksissa ja kiihdytyksissä.

Farmareihin suunnattu takatilan verkko toimii tilanjakajana ja estää lemmikin ja muiden tavaroiden liikkumisen tavaratilan ja matkustamon välillä. Skoda tarjoaa myös räätälöityjä tavaratilan mattoja, jotka on suunniteltu lemmikkienperheiden käyttöön.

skoda-accessories-dogs-1

Skoda, lemmikki, turvallisuus

Lue lisää