Salakuvat: Onko tässä tuleva Audi R8 e-tron -supersähköauto?

Toimittajamme bongasi lomareissullaan Kirchheimin kylässä Saksan Hessenin osavaltiossa muutaman testiajossa olleen sähköisen Audin, josta erityisesti yksi kiinnitti huomion.

Audi R8 e-tron -supersähköautoprojekti kuopattiin valmistajan toimesta jo parisen vuotta sitten, mutta 9.8.2018 ottamissamme salakuvissa nähdään Geneven autonäyttelyssä julkistetun Audi e-tron SUV:n rinnalla sähköinen R8 e-tron, ja vielä täysin ilman naamiointeja! Autossa kiinni oleva latauskaapeli paljastaa R8:n sähköiseksi superautoksi – onko Audi sittenkin tuomassa R8 e-tronin myyntiin?

Audin testiryhmä ei tuttuun tyyliin ilahtunut kameran räpsymisestä, vaan he uhkasivat toimittajaamme jopa oikeustoimilla, jos heidän naamansa näkyisivät kuvissa. No, suttasimme naamat pois näkyvistä suuren saksalaisen autovalmistajan vihan pelossa.

Suosittelemme

 

Aihepiirin uusimmat

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Tyyliniekan uusimmat