Sähköautojen Yö Kauppakeskus Redissä

Viikonloppuna 19.-20.1.2019 sähköautoilijat nukkuvat porukalla Kauppakeskus Redissä lauantain ja sunnuntain välisen yön. Redin parkkihallissa on peräti 200 latauspaikkaa, joten kauempaa tulevat saavat yön aikana akun kätevästi täyteen.

Sähköauto on mainio paikka yöpyä, koska polttomoottoriserkuista poiketen autoa ei tarvitse pitää tyhjäkäynnillä pakkasen poissa pitämiseksi. Esimerkiksi Tesloissa mahtuu mainiosti nukkumaan takapenkit käännettyään, eikä akkukaan kulu yön aikana kuin muutaman prosentin – tietysti pakkasesta riippuen.

Tapahtuma on kaikille avoin lauantaina 19.1.2019 kello 14-18 välillä. Tällöin pääsee kokeilemaan sähköautolla ajoa, testattavana ovat mm. Hyundai Kona Electric, Jaguar I-Pace sekä muita sähkökulkimia. Mukana menossa ovat myös Nissan, Renault, Autoklinikka ja Verkkokauppa. Kello 16 on lisäksi luvassa sählyturnaus.

Jaguar I-Pace
Koeajettavana on mm Jaguar I-Pace

Kello 18 alkaen ohjelma jatkuu yöpyjien kesken aina sunnuntaiaamuun klo. 10 saakka. Alue on vartioitu ja kauppakeskuksen kuntosali tarjoaa WC:n ja suihkun. Tarjolla on päivällinen sekä aamiainen yöpyjille, sekä pientä ohjelmaa. Parhaan majoitusratkaisun keksineelle yöpyjälle on luvassa palkinto!

Tapahtuman järjestävät Tesla Club Finland ry ja Sähköautoilijat ry. Paikalle ovat tervetulleita kaikki sähköautoilijat sekä sähköautoista kiinnostuneet. Lisätietoja löytyy Tesla Clubin Facebook-sivuilta.

Lue lisää