Rolls-Royce Cullinan -ökymaasturin viralliset kuvat vihdoin julki

Luksusautovalmistaja Rolls-Royce toi markkinoille muun muassa Bentley Bentaygan kanssa ökymarkkinoista kilpailevan katumaasturin. Nimi Cullinan tulee gaelin kielestä ja tarkoittaa komeaa miestä.

Cullinan on vähintään yhtä jyhkeä kuin Rolls-Royce Phantom-luksuslimusiini, jonka kanssa se jakaa myös saman alumiinisen perusrakenteen. Voimanlähde on myös samaa perua, eli 6,75-litrainen tupla-ahdettu V12. Se tarjoaa ökyiset 570 hevosvoimaa ja 900 newtonia maksimivääntöä, jotka välitetään pyörille kahdeksanvaihteisen automaatin kautta.

Rolls-Royce julkisti vihdoin kuvat uudesta ökymaasturistaan ja myös Cullinanin ilme on tuttua Rollssia.

Aihepiirin uusimmat

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Dacian SUV-suosikki uudistuu – kolmannen sukupolven Dusteria saa myös hybridinä

Osittain kierrätysmuovista valmistettu Dacia Duster siirtyy kolmanteen sukupolveensa, joka on edeltäjäänsä näyttävämpi ja sähköisempi.

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Tyyliniekan uusimmat