Auton kiillon palauttava ainutlaatuinen menetelmä rantautuu nyt myös Suomeen

Auton maalipintaa on totuttu ehostamaan monin tavoin, kuten käsin vahaamalla, myllyttämällä tai jopa uudelleen maalaamalla. Yhdysvalloissa mainetta niittänyt RestorFX -käsittely on nyt saatavilla myös Suomessa ja ensimmäinen palvelupiste avataan Olarinluomassa, Espoossa.

Ainutlaatuinen RestorFX -menetelmä on kehitetty alunperin Kanadassa. Pitkän tuotekehityksen jälkeen, vuonna 2006 toimintansa Vancouverissa aloittanut RestorFX International laajentaa nyt myös Suomeen. Yrityksellä on käsittelyä tarjoavia kumppaneita yli neljässäkymmenessä maassa ja RestorFX-käsittelyn on saanut jo yli 100 000 autoa.

Jokamies.fi tapasi lokakuussa RestorFX:n toimitusjohtajan Nicholas Vaanderingin ja Suomen ensimmäisen RestorFX-palvelupisteen perustajan sekä RestorFX:n Suomen toimintoja vetävän Binh Duongin Espoossa. Vaandering halusi henkilökohtaisesti tulla käymään Suomessa ja auttamaan Espoon toimipisteen käynnistyksessä. Vaanderingilla on vahva autotausta ja hän on myös ollut tiiviisti mukana RestorFX:n alkutaipaleella ja sanan saattamisessa ympäri maailmaa. “Vastaanotto on ollut erinomaista ja jopa alan huippuammattilaiset ovat lopputulosta hämmästellen ottaneet RestorFX:n osaksi tuotteitaan ja palveluitaan.”, kertoo Vaandering.

Elvyttää auton maalipinnan entiseen loistoonsa

RestorFX-käsittely perustuu huipputuotteisiin ja menetelmään, jolla auton maalipinta voidaan elvyttää alkuperäiseen loistoonsa. Käsittely poistaa myös pienet naarmut, kuten harjakoneen tekemät tuhannet viirut. Syvemmät naarmut voidaan hioa sileäksi ennen käsittelyä.

Käsittelyssä ei hiota maalipintaa, kuten myllytyksessä. Pinta puhdistetaan huolellisesti ja normaalia syvemmät naarmut siloitellaan tasaiseksi. Kun auton maalipinta on käsitelty kauttaaltaan, myös auton muovi- ja kromiosat voidaan käsitellä niihin soveltuvilla RestorFX-tuotteilla.

RestorFX käsittely on pysyvä. Se ei kulu pesussa pois ja käsittelyn jälkeen maalipinnan kuntoa voidaan ylläpitää myös perinteisillä tuotteilla. RestorFX tarjoaa käsittelylle täyden takuun, jos auto käytetään kaksi kertaa vuodessa huoltokäsittelyssä. Itse käsittely kestää muutamia tunteja, riippuen pohjatyön määrästä.

Suosittelemme

Soveltuvuus?

RestorFX-käsittely sopii kaikenikäisille autoille, oli kyseessä toistuvasti puunausta saanut loistoauto  tai harvoin pesua näkevä käyttöauto. Maalipinnan peruskunto pitää kuitenkin olla kohtalainen, jotta käsittelystä tulee onnistunut. Kunnon tarkistus tehdään palvelupisteessä ennen käsittelyä.

Jos olet myymässä autoa tai olet käytettyjen autojen kauppias, käsittely on omiaan nostamaan auton arvoa sekä helpottamaan sen myyntiä. Kiiltävä auto on aina helpompi myydä, kuin naarmuinen ja hapettunut.

Kuvissa olevan auton takasivuovi on saanut RestorFX -käsittelyn ja muut pinnat on puhdistettu ja valmisteltu. Koristelistat on suojattu teipillä käsittelyn ajaksi. Ero on selkeästi havaittavissa, kiilto on palautunut ja pienet naarmut kadonneet.

 

restorfx-03

restorfx-02

 

Aihepiirin uusimmat

Volkswagenin ensimmäinen sähköfarmari esiteltiin – ID.7 Toureriin saa myös uuden isomman akun

Täyssähköisten farmarien varsin harvalukuinen joukko täydentyy Volkswagen ID.7 Tourerilla, joka sai nyt virallisen esittelynsä. Sähköfarmari tarjoaa tähän asti tarjolla ollutta sedania enemmän kapasiteettia niin tavaratilan kuin akunkin osalta.

Stellantis palkitsee työntekijöitään viime vuoden myynneistä miltei kahdella miljardilla eurolla

Viime vuoden vahvan myynnin jälkeen Stellantis palkitsee ahkeroijansa tuoreella ja muhkealla potilla, sillä työntekijät saavat yhteensä huikeat 1,9 miljardia euroa.

Nelipaikkaisten avo-Mersujen perinteet jatkuvat – uusi CLE Cabriolet korvaa sekä C- että E-sarjan avomallit

Mercedes esitteli viime kesänä aiemmat C- ja E-luokan coupét korvaavan kaksiovisen CLE Coupén, ja samassa yhteydessä vilautettiin myös avoversion ensimmäiset kuvat. Nyt CLE Cabrioletista julkaistiin kaikki viralliset tiedot sopivasti ennen keväällä tapahtuvaa myynnin aloitusta.

Tästä piti tulla BMW i8:n seuraaja – klassisen M1:n henkeä tavoitellut i16 ei kuitenkaan päässyt tuotantoon

BMW:n M-divisioonan lippulaivana toimiva möhkälemäinen XM-katumaasturi on herättänyt melkoisesti tunteita, joista useimmat eivät ole kovin positiivisia. Tunnemyrskyä ei liennyttäne sekään tieto, että asioiden mentyä toisin baijerilaisten valikoimaan voisi nyt kuulua keskimoottorinen urheiluauto alkuperäisen M1:n hengessä.

Tyyliniekan uusimmat