Pirteä sähkörellukonsepti Renault Zoe e-Sport: 460hp, 650Nm, 3,2s. 0-100km/h

Renault Zoe on pieni sähköauto, joka tarjoaa noin 90 hevosvoiman tehollaan 13,5 sekunnin kiihtyvyyden 0-100km/h ja parhaimmillaan jopa 400 kilometrin toimintamatkan. Tilanne kuitenkin muuttuu, kun kyseessä on Renaultin tekemä Zoen konseptiversio e-Sport.

Zoe e-Sport konseptia on tehty vain yksi kappale ja sen suorituskyky on pieneksi sähköautoksi huikea. Hevosvoimia löytyy peräti 460 ja vääntöä 650 Nm. e-Sport kiihtyy 0-100km/h 3,2 sekunnissa ja 0-210km/h 10 sekunnissa. Toimintamatka on varovaisella ajolla noin 200 km, mutta rata-ajossa latausta tarvitaan hyvin todennäköisesti vielä tiheämmin välein.

e-Sport tuskin tulee ihan heti Renaultin myyntimallistoon, mutta tämä on hyvä näyttö Renaultin sähköautokyvyistä ja onhan Renault tehnyt esimerkiksi Clio -mallista Sport-version myyntiin, joten miksi ei tästä?Jukka Mykkänen
Jukka Mykkänen on Tyyliniekan toimituspäällikkö, joka kirjoittaa mielellään kiinnostuksen kohteistaan, kuten autoista ja kelloista. Vapaa-aika kuluu perheen parissa, autonäyttelyissä, venettä kunnostaessa tai luonnossa liikkuessa. Itsekehittämisen kohteena tällä hetkellä on videokuvaus- ja editointi, sekä live-tuotanto.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.