Patriot Campers LC200 Super Tourer on tosiretkeilijän äijäauto

LC200 Supertourer on australialaisen Patriot Campersin tuunaama ja varustelema, vaativaan retkeilykäyttöön suunniteltu ajoneuvo.

Toyota Landcruiser GXL dual cab -avolavaan perustuvan LC200:n korin rakennuksessa on käytetty kevyttä, kestävää ja ruostumatonta merialumiinia. Auton rungon takaosaa on pidennetty ja alusta on vahvistettu kestämään jopa 3800 kilon kokonaispaino, sekä epätasaisen maaston luomat rasitukset.

Sivuilta löytyy koko auton mittaiset astinlaudat, edestä vinssi ja jykevä karjapuskuri, takaa muunneltavat tavarankuljetustilat sekä toinen vinssi. Auton tavarankuljetustilaa voi varustella tarpeiden mukaan. Takaa löytyy suuria ja muunneltavia tavarankuljetustiloja sekä useampia pienempiä säilytystiloja esimerkiksi työkaluille. Isompiin kuljetustiloihin saa muun muassa ulosvedettävän jääkaapin. LC200:ssa on myös 67 litran sähköisellä pumpulla varustettu vesisäiliö, joten juomavesi riittää pidemmällekin reissulle.

Moottorina LC200:ssa on vakiomallia suuremmalla turboahtimella piristetty 4,5 -litrainen V8-dieselmoottori, josta ei vääntö lopu. Auton alta löytyy mattamustat ROH Octacon 17×8 armeijatyyppiset aluvanteet ja 35-tuumaiset Mickey Thompson ATZ -maastorenkaat, joita on myös kaksi extrakappaletta vararenkaina.

LC200 Supertourerilla on hintaa noin 159 000 Australian dollaria, eli pyöreät 100 000 euroa, ilman autoveroa.

Patriot Campers LC200
Patriot Campers LC200
Patriot Campers LC200
Patriot Campers LC200

https://youtu.be/Yu_mWtKwjTQ

Lue lisää