Patriot Campers LC200 Super Tourer on tosiretkeilijän äijäauto

LC200 Supertourer on australialaisen Patriot Campersin tuunaama ja varustelema, vaativaan retkeilykäyttöön suunniteltu ajoneuvo.

Toyota Landcruiser GXL dual cab -avolavaan perustuvan LC200:n korin rakennuksessa on käytetty kevyttä, kestävää ja ruostumatonta merialumiinia. Auton rungon takaosaa on pidennetty ja alusta on vahvistettu kestämään jopa 3800 kilon kokonaispaino, sekä epätasaisen maaston luomat rasitukset.

Sivuilta löytyy koko auton mittaiset astinlaudat, edestä vinssi ja jykevä karjapuskuri, takaa muunneltavat tavarankuljetustilat sekä toinen vinssi. Auton tavarankuljetustilaa voi varustella tarpeiden mukaan. Takaa löytyy suuria ja muunneltavia tavarankuljetustiloja sekä useampia pienempiä säilytystiloja esimerkiksi työkaluille. Isompiin kuljetustiloihin saa muun muassa ulosvedettävän jääkaapin. LC200:ssa on myös 67 litran sähköisellä pumpulla varustettu vesisäiliö, joten juomavesi riittää pidemmällekin reissulle.

Moottorina LC200:ssa on vakiomallia suuremmalla turboahtimella piristetty 4,5 -litrainen V8-dieselmoottori, josta ei vääntö lopu. Auton alta löytyy mattamustat ROH Octacon 17×8 armeijatyyppiset aluvanteet ja 35-tuumaiset Mickey Thompson ATZ -maastorenkaat, joita on myös kaksi extrakappaletta vararenkaina.

LC200 Supertourerilla on hintaa noin 159 000 Australian dollaria, eli pyöreät 100 000 euroa, ilman autoveroa.

Patriot Campers LC200
Patriot Campers LC200
Patriot Campers LC200
Patriot Campers LC200

Aihepiirin uusimmat

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Romukuntoisten Teslojen virta Pohjois-Amerikasta Ukrainaan voi olla vaarassa loppua

Yhdysvalloista ja Kanadasta päätyy vakuutusyhtiöiden kautta vaurioituneita sähköautoja Ukrainaan, jossa mekaanikot korjaavat ja myyvät niitä korkeista polttoainekustannuksista kärsiville.

Tyyliniekan uusimmat