Myynnissä vuoden 1968 Ford Mustang, jonka mukana tulee auton entinen omistaja – anteeksi kuinka?

Tämä ruosteinen Ford Mustang ei ole ihan tavallinen rivimustangi, vaan hieman harvinaisempi ja himotumpi GT390 Fastback. Ulkoisesti auto on todella ruotoisessa kunnossa ja myös tekniikka kaipaa “pientä” laittoa. Yllättäen auton sisusta on kuitenkin ulkoiseen kuntoon verrattuna hyvässä iskussa. Tässä eBay:ssä myynnissä olevassa Mustangissa on kuitenkin yksi todella erikoinen piirre, sen mukana nimittäin tulee auton edellinen omistaja.

Vuoden 1968 GT390 Fastbackin konehuoneesta löytyy miehekkään kokoinen 390 kuutiotuumainen (6,4L) moottori, josta irtosi joskus aikoinaan mukavat 330 hevosvoimaa. Toki vuosien varrella osa hevosista on karannut tallista ja moottorissa on ilmoituksen mukaan ollut myös ongelmia, vaikkakin sitä on yritetty kunnostaa. Konehuoneesta puuttuu valitettavasti vielä muutakin, kuten esimerkiksi tavalllista tehokkaimpien jarrujen pääsylinteri.

Mustangia huutokaupataan eBayssä ja sen sijainti on Blue Ridge, Georgia, Yhdysvallat. Todellisena erikoisuutena, auton mukana tulee sen entinen omistaja, joka käytti autoa päivittäin ennen poismenoaan. Omistajan tuhkat on säilötty vanhaan hillopurkkiin, jonka päällä lukee “James”.  Auton hinta on tällä hetkellä 23 000 dollaria ja huutoaikaa on maanantaihin klo 12:25 asti.

ViaeBay

Lue lisää