MINI John Cooper Works GP on rajun näköinen konsepti

MINI tuo tällä viikolla käynnistyvään Frankfurtin autonäyttelyyn MINI John Cooper Works GP -konseptiauton, joka on todella upean ja nopean näköinen MINI.

MINI John Cooper Works GP

GP-konsepti juhlistaa MINIn Monte Carlo Rallin voiton 50-vuotispäivää ja sen on tarkoitus tuoda esiin englantilaismerkin moottoriurheilutaustaa.  GP-konsepti on ulkoapäin katsottuna upea ilmestys. Suuret ilmanohjaimet edessä ja takana, sivulevitykset ja muut korimuutokset, sekä Racing renkaat 19″ vanteineen tekevät siitä todella menevän näköisen ilmestyksen.

MINI John Cooper Works GP
Takavalot muodostavat Iso-Britanian lipun kuvion.
MINI John Cooper Works GP
Auto on joka kuvakulmasta todella menevän näköinen

 

Kurkistus sisälle kertoo heti, että kyseessä on nimenomaan radalle suunnattu taskuraketti. Riisuttu sisätila turvakaarineen, jauhesammuttimineen ja nelipistevöineen ei juuri houkuttele sunnuntaiajeluun, ellei retken kohteena satu olemaan Nürburgringin Nordschleifen kilparata.

MINI John Cooper Works GP
Sisusta on askeettinen, kuten rata-autossa pitääkin. Kiloja on hävitetty poistamalla turhat äänieristeet ja verhoilut.

MINI John Cooper Works GP

Suosittelemme

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Dacian SUV-suosikki uudistuu – kolmannen sukupolven Dusteria saa myös hybridinä

Osittain kierrätysmuovista valmistettu Dacia Duster siirtyy kolmanteen sukupolveensa, joka on edeltäjäänsä näyttävämpi ja sähköisempi.

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Tyyliniekan uusimmat