Miehille jotka istuvat takapenkillä: Volvo XC90 Excellence

Volvo on panostanut lisää luksukseen eritoten uuden XC90:n myötä. Nyt Volvon luksusmaasturista on tulossa vieläkin enemmän luksusta tarjoava Excellence malli.

Shanghain autonäyttelyssä julkistettu XC90 Excellence on Volvon mukaan suurinta luksusta, mitä he ovat koskaan valmistaneet koko 88 vuotisen historian aikana.

“Perusmalli” on saatavilla nelipaikkaisena, mutta lisää jalka- ja työskentelytilaa on tarjolla sitä vaativalle asiakkaalle. Autonkuljettajan viereinen pelkääjän penkki voidaan jättää kokonaan pois ja sen tilalle löytyy työ- ja pukeutumispöytä, joka mukautuu tilanteeseen sähköisesti.

Excellence -mallin yleistä varustetasoa voi sanoa ylelliseksi tai Rolls-Roycen tapaan riittäväksi.

Volvo XC90 Excellence
Volvo XC90 Excellence nelipaikkaisena
Volvo XC90 Excellence Lounge Console
Volvo XC90 Excellence kolmipaikkaisena, Lounge Console -varusteilla

 

Aihepiirin uusimmat

Uusi VW Tiguan tuotiin julkisuuteen – suosikki-SUV:ssa on nyt kurvikkaammat linjat ja pistokehybridissä parhaimmillaan 100 kilometrin sähköinen toimintasäde

Volkswagen Tiguan on noussut viime vuosina kaikessa hiljaisuudessa valmistajansa myydyimmäksi malliksi yleisen SUV-buumin vanavedessä. Jossakin vaiheessa myös Tiguan muuttuu täyssähköautoksi, mutta sitä ennen on vielä yhden polttomoottoripohjaisen sukupolven vuoro.

Turkin presidentti haluaisi Elon Muskin rakentavan Teslan tehtaan maahansa

Turkki haluaa olla Teslan seuraavan sähköajoneuvotehtaan loppusijoituspaikka, vaikka maa on jo ehtinyt luomaan oman sähköautobrändin.

ELegend EL1 driftaa kuin 1980-luvun B-ryhmän rallitykki – lähes 900 000 euron sähköauton esikuvana palvelee Audin pätkä-Quattro

Pari vuotta sitten julkisuuteen putkahteli luonnoskuvia ELegend EL1 -nimisestä sähköautosta, jonka oli tarkoitus toimia 1980-luvun Audi Sport Quattron modernina tulkintana. Monista vastaavista projekteista ei ole kuultu ensimmäisen lehdistötiedotteen jälkeen enää mitään, mutta ELegendin kohdalla asia on onneksi toisin.

Volkswagen esitteli yli 550-heppaisen sähkösedanin – ID.X Performance uhkaa kuitenkin jäädä pelkäksi tutkielmaksi

GTI-fanit häädettiin Itävallan Wörtherseen rannalta kestävän kehityksen nimissä, mutta Volkswagenin ID-sähkömallien omistajat saavat sentään kokoontua paikallisesti päästöttömästi Sveitsin Locarnossa. Tapaamisen kohokohta valmistajan puolelta oli varsin yllätyksellinen konseptiauto.

Tyyliniekan uusimmat