McLarenin uusin superauto rakennettiin 280 000:sta legopalikasta

McLaren-urheiluautovalmistajan uusin malli on McLaren 720S. Siinä on mallimerkintänsä mukaisesti 720 hevosvoimaa, jotka kiihdyttävät auton 2,9 sekunnissa 0-100km/h ja tarvittaessa jopa 341 km/h huippunopeuteen saakka. 720S kuuluu McLarenin Super Series-mallisarjaan, eli puhutaan täysiverisestä superautosta.

McLaren Automotive ja Lego järjestivät yhdessä hyväntekeväisyystapahtuman, jossa koottiin Legoista täysikokoinen McLaren 720S. Kokoamiseen meni kaiken kaikkiaan 2000 miestyötuntia ja 280 000 legopalikkaa. Kokoamisen loppuvaihe suoritettiin legendaarisessa Goodwood Festival of Speed -autotapahtumassa, Englannissa.

Lue myös juttumme aidosta McLaren 720S -autosta.

Katso minuutin mittainen video kokoamisesta:

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Dacian SUV-suosikki uudistuu – kolmannen sukupolven Dusteria saa myös hybridinä

Osittain kierrätysmuovista valmistettu Dacia Duster siirtyy kolmanteen sukupolveensa, joka on edeltäjäänsä näyttävämpi ja sähköisempi.

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Tyyliniekan uusimmat