Maailman ensimmäinen pelkästään Tesla-sähköautoja tuunaava yritys tekee upeaa jälkeä

Jos Teslan sisusta tai auton ulkonäkö ei ole tarpeeksi luksusta, tai muuten vain haluaa erottua kovaa vauhtia kasvavasta sähköautomassasta, kannattaa olla yhteydessä T Sporline -yritykseen, joka päivittää Teslan jopa “Bentley-tasolle”.

T Sportline tarjoaa Tesla Model S, X ja nyt myös 3 -malleihin luksuskäsittelyn, jonka jälkeen erottuu varmasti joukosta. Penkit ja muut sisätilan elementit voidaan päällystää korkealaatuisella nahalla ja värivaihtoehtojakin löytyy hillitystä beigestä räväkän punaiseen. Myös hiilikuitusomisteet kuuluvat asiaan ja niillä saadaan sähkösedaniin hieman Racing-fiilistä.

Auton ulkokuoreen löytyy myös ehosteita, joihin kuuluu muun muassa hiilikuitusomisteita ja persoonalliset 19″-21″ vanteet. Auton tekniikkaan ei juuri kosketa ja suorituskyky-osastolla onkin tarjolla vain tehokkaammat jarrut ja madallusjouset.

Mikäli ei halua upottaa suuria summia Teslan kokonaisvaltaiseen ehostukseen, voi T Sportlinen nettisivuilta myös tilata yksittäisiä osia, kuten hiilikuituisen takailmanohjaimen, mikä maksaa 1100 dollaria, tai T Sportline -mattosarjan, joka keventää kukkaroa 800 dollarilla.

Lue lisää