Louis Vuitton räätälöi BMW i8:lle oman laukkusarjan

Muoti-suunnittelija Louis Vuittonin muotitalo on räätälöinyt BMW i8 pistokehybridiautolle oman laukkusarjan. Mallisto koostuu kahdesta matkalaukusta, asiakirjasalkusta ja pukulaukusta. Laukut myötäilevät auton sinimustaa värimaailmaa ja istuvat täydellisesti auton säilytystiloihin.

”Jaamme Louis Vuittonin kanssa arvostuksen toisaalta perinteitä ja toisaalta jatkuvaa eteenpäin kehittelyä kohtaan. Mallisto ilmentää hienosti BMW i8:n innovatiivisuutta, estetiikkaa ja keveyttä”, BMW:n muotoilusta vastaava johtaja *Adrian van Hooydonk* kuvailee.

Laukkujen poikkeuksellisena materiaalina on käytetty hiilikuitua, josta myös BMW i8:n matkustamo on valmistettu. Louis Vuitton kehitti tästä kevyestä mutta erittäin lujasta materiaalista erikoiskankaan, jonka ruutukuviointi edustaa tyypillistä Vuitton-designia.

”Tämä yhteistyöprojekti on ollut suunnittelijoillemme mieluinen haaste. BMW:n suunnittelijoiden tavoin heillä oli lähtökohtina luovuus, huipputeknologia ja tyyli. Jokainen yksityiskohta otettiin huomioon, jotta nämä luksuslaukut ilmentäisivät todellista matkustamisen taidetta”, muotitalon perustajan lapsenlapsenlapsi ja sen erikoistilauksista vastaava johtaja *Patrick Louis Vuitton* sanoo.

BMW i8 on toinen malli i-mallisarjassa ja BMW:n ensimmäinen ladattava hybridiauto. Nelipaikkainen urheiluauto yhdistää visionäärisen muotoilun ja kevytrakenteisen tekniikan, sekä sähköauton ja tämän päivän moottoriteknologian parhaat ominaisuudet.

Autoon sopivat laukut tulevat myyntiin valittuihin Louis Vuitton -myymälöihin huhtikuun alussa.

[portfolio_slideshow id=645]

Lue lisää