Kian myyntimenestys jatkuu – myydyin malli on sporttinen katumaasturi

Kian myydyin malli maaliskuussa oli Kia Sportage, joka takoi yhteensä 43 304 kappaleen myynnin. Sportagea myytiin tammi-maaliskuussa yhteensä 112 345 kappaletta. Sportage on Kian myydyin malli myös maailmanlaajuisesti.

Totaalisesti uudistunut Kia Sportage lanseerattiin Suomessa helmikuussa. Neljännen sukupolven Kia Sportage on tyylikäs ja sporttinen SUV, jossa yhdistyvät innovatiivisuus ja hienostuneisuus. Uusi saatavilla oleva GT Line -varustetaso korostaa auton urheilullisia piirteitä.

Kia Motors Corporation myi maaliskuussa 2016 maailmanlaajuisesti yhteensä 268 007 ajoneuvoa. Luvussa oli 0,6 prosenttia laskua vuoden 2015 vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Maaliskuu oli Kialle erittäin hyvä kuukausi Euroopassa yhtiön myydessä yhteensä 63 826 autoa. Myynti Euroopassa kasvoi vuoden takaiseen ajankohtaan verrattuna 9,4 prosenttia.

Kia myi tammi-maaliskuussa Euroopassa yhteensä 145 488 autoa. Myynti kasvoi 7,9 prosenttia viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Aihepiirin uusimmat

Aitoja muskelijenkkejä tulee vielä kerran Eurooppaan – Dodge laivaa Atlantin tälle puolelle 55 Swinger-Challengeria ja -Chargeria

Dodgenkin tulevaisuus on sähköinen, mutta sitä odotellessa muskeliautoistaan tunnettu merkki on lanseerannut markkinoille koko liudan ”Last Call” -erikoisversioita viimeisistä V8-malleistaan. Niitä saadaan myös Eurooppaan pienenpienen erän verran.

Mersun sähköautot saavat “johtotähdet” myös päiväajovaloihin – mallina toimii äskettäin esitelty CLA-konsepti

Mercedes-Benzin EQ-brändättyjen sähköautojen muotoilu ei ole ollut kovin mieleenpainuvaa, koska hieman mitäänsanomattomilla pehmeänpyöreillä linjoilla on pyritty ennen kaikkea pieneen ilmanvastukseen. Jatkossa tiedossa on kuitenkin omaleimaisempaa designia.

Yhden perheen omistama huippuhieno 1967 Pontiac GTO on muskeliautojen aatelia

Jotkut voisivat kutsua tätä autoa jo ylientisöidyksi, mutta voiko 57-vuotiaalle perhekalleudelle antaa liikaa hellyyttä?

Uusi VW Tiguan tuotiin julkisuuteen – suosikki-SUV:ssa on nyt kurvikkaammat linjat ja pistokehybridissä parhaimmillaan 100 kilometrin sähköinen toimintasäde

Volkswagen Tiguan on noussut viime vuosina kaikessa hiljaisuudessa valmistajansa myydyimmäksi malliksi yleisen SUV-buumin vanavedessä. Jossakin vaiheessa myös Tiguan muuttuu täyssähköautoksi, mutta sitä ennen on vielä yhden polttomoottoripohjaisen sukupolven vuoro.

Tyyliniekan uusimmat