Kävimme bongaamassa uutuuksia Nürburgringillä – katso salavalokuvat autoteollisuuden kulissien takaa

Nürburgringin Nordschleife on upea elämys tavalliselle autofanille, mutta se on myös yksi maailman tärkeimmistä testauspaikoista monille autonvalmistajille. Radan profiili on niin haastava, että mikään muu testialue ei tarjoa vastaavia mahdollisuuksia esimerkiksi alustansäätöjen hakemiseen.

Audi_3

Useimmat autonvalmistajien ja mm. rengasfirmojen testikeskukset sijaitsevat teollisuusalueella lähellä Nürburgin kylää. Kävimme alueella pienellä vakoilukierroksella, jolloin kameran linssille tarttui mm. upouusi Audi A5 Coupé. Auto julkistettiin muutama viikko sitten, joten kaikki naamioinnit oli jo poistettu. Kaupoissa uusi A5 nähdään kuitenkin vasta syksyllä, joten auton pääsi näkemään koko komeudessaan paljon ennen myynnin aloitusta. Viereen oli lisäksi pysäköity vanhakorinen RS 5, joten uutta korimallia oli kätevä verrata edeltäjään.

Audi_2

Audin salaisen hallin ovi oli sopivasti auki, joten aidan takaa sai napsaistua myös kuvan vielä vahvasti naamioidusta seuraavan sukupolven Q5:stä. Uusi katumaasturi paljastetaan loppuvuodesta, eli auto on parhaillaan viimeisessä testausvaiheessa. Lisäksi kameran linssiin osui naamioitu Range Rover Evoquen facelift-malli, joka on kylläkin jo esitelty suurelle yleisölle. Prototyypin psykedeelisiä teippauksia ei oltu silti vielä poistettu, joten testaus jatkunee edelleen.

AudiEvoque

Suosittelemme

 

Lue lisää