Johtoportaan jämäkkä luksuskuljetin: USSV Rhino on sisältä kuin palatsi ja ulkoa kuin sarvikuono

Mikäli raha ei ole este, eikä myös sen näyttäminen, niin USSV Rhino GX Executive saattaa olla turvallista luksuskuljetusta vaativan johtoportaan valinta. Tämä jämäkkä luksusajoneuvo tarjoaa kuninkaalliset sisätilat kahdelle kyyditettävälle ja suorittava porras, eli kuljettaja on eristetty omaan osastoonsa.

USSV Rhino GX Executive
Kuva: U.S. Specialty Vehicles

Rhino GX Executive on U.S. Specialty Vehicles (USSV) yhtiön suurin ja varustelluin luomus, joka on tehty Fordin F-sarjan Heavy Duty avolavan pohjalta. Tarkkasilmäinen tunnistaakin Fordista tutut ajovaloumpiot, mitkä oikeistaan ovatkin ainoa jäänne kanta-autosta. Sisältä löytyy kaksi melkoisen kookasta istuinta, joista löytyy jalkatuki ja jotka saa myös makuuasentoon. Matkustamon edessä on kuljettajan takaraivonäkymän sijaan 40-tuumainen televisio ja sen ohessa Bosen huippulaadukas audiojärjestelmä. Mikäli satelliittikanavat eivät sattuisi kiinnostamaan, niin aina voi katsella vaikka auton suuresta kattoikkunasta avautuvaa taivasta.

Ulkoa Rhino GX Executive on sen näköinen, että myös oikealta tulevat antavat tietä. Sitä ei ole juuri siunattu kauniilla linjoilla, vaan sen ilmeestä huokuu vain yksi käskymuotoinen sana “Tietä!”. Jotta tämä jättimäinen sarvikuonoa muistuttava mörssäri myös liikahtaisi ripeästi, löytyy sen konehuoneesta joko 6,7 litrainen Power Stroke turbodiesel tai 6,8 litrainen vapaasti hengittävä V10. Koko komeus lepää peräti 38-tuumaisten renkaiden päällä, joilla pienemmät esteet voi tarvittaessa murjoa alleen.

USSV Rhino GX Executive
Kuva: U.S. Specialty Vehicles
USSV Rhino GX Executive
Kuva: U.S. Specialty Vehicles
USSV Rhino GX Executive
Kuva: U.S. Specialty Vehicles

”Sarvikuonoon” on ulkoisesti tarjolla vain kolme värivaihtoehtoa: musta, vaalean ruskea tai vihreä khaki. Sisätiloihin voi valita joko mustaa tai kaksiväristä nahkaa. Auton hintaa ei kerrota kuin tosiostajille ja sen tilaaja joutuu USA:ssa asuessaan pulittamaan 25%:n ennakkomaksun, kun taas ulkomaisille pohatoille vastaava luku on 50%.

Aihepiirin uusimmat

Tältä näyttää maailman kevein Toyota Land Cruiser 70

Kuvassa ei ole maailman vahvimmat miehet, vaan klassisen maastoauton uutuusmallin yksityiskohtainen ja täysikokoinen versio, joka on taitavasti valmistettu styroksista.

Toyota esitteli pienen sähkö-SUV:n konseptin – Volvo EX30:n kilpailija tulee myyntiin jo ensi vuonna

Toyota järjesti Brysselissä Euroopan markkinoille suunnatun tilaisuuden, jossa tuotiin ensimmäistä kertaa julkisuuteen vanhan mantereen asiakkaiden makuhermoon iskevä pieni sähkö-SUV. Tällä hetkellä kyse on vielä tutkielmasta, mutta autoa voidaan odottaa myyntiin jo ensi vuonna.

Vihdoinkin uusi Lancia – täyssähköinen Ypsilon esitellään helmikuussa

Lancialla on hieno historia, mutta viime vuodet ovat olleet melkoista tuskien taivalta perinteikkäälle italialaismerkille. Lancia on myynyt ainoastaan Italiassa pahasti ikääntymään päässyttä Ypsilonia, mutta tilanteeseen on luvassa helpotusta jo pikapuoliin.

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Tyyliniekan uusimmat