GMC esitteli 830 hevosvoimaisen sähköisen Hummer EV SUV:n

Amerikkalainen GMC esitteli lauantaina täyssähköisen Hummer EV SUV:n, jonka tehovarat jäävät vain aavistuksen aiemmin esitellystä avolavamallista. Ensimmäisen Edition 1-mallin autojen asiakastoimitukset alkavat aikaisintaan vuoden 2023 alkupuolella.

Hummer EV SUV Edition 1 tarjoaa 830 hevosvoimaa, ja sen avulla suuri sähkömaasturi kiihtyy vain 3,5 sekunnissa 0-100 km/h. Toimintamatkan arvioidaan olevan hieman alle 500 kilometriä. Valmiiksi maastokelpoiseen autoon on tarjolla myös extreme off-road -paketti, joka lyhentää toimintamatkaa hieman, mutta tarjoaa lisäksi maastorengassetin, pohjapanssarin, kylkisuojat, ja kameranäkymän auton alle.

HUMMER EV SUV HUMMER EV SUV

Hummer EV SUV Edition 1:n hinta Yhdysvalloissa tulee olemaan 105 595 dollaria (off-road paketilla 110 595 dollaria). Autosta tulee myyntiin vuoden 2024 aikana myös muita versioita, joista edullisimman hinta on 79 995 dollaria. Kyseisessä versiossa on hieman pienempi akusto, ja se tarjoaa noin 400 kilometrin toimintamatkan. Edullisimmat isommalla akulla varustetut version tulevat maksamaan 89 995 ja 99 995 dollaria.

EV SUV tarjoaa reilusti muunneltavuutta, sillä irrotettavien kattopalojen ansiosta SUV:stä voi tehdä joko avoauton tai avolava-auton. Sisätilat ovat väljät ja modernit – kuljettajan ja etumatkustajan kyynärpäät eivät kolise yhteen, ja takapenkille mahtuu helposti kolme riskimpääkin henkilöä. Tavaratilaa löytyy reilusti niin takaa kuin edestäkin.

HUMMER EV SUV HUMMER EV SUV

Suosittelemme

Kojelauta on maasturimaisen jämäkkä, ja sitä hallitsee kaksi reilun kokoista näyttöä, joista toinen on ratin takana, ja toinen keskellä. Suurinta osaa auton toiminnoista hallitaan nykytyyliin keskinäytön kautta, mutta ilahduttavasti sen alapuolelta löytyy myös mekaanisia painikkeita. Ajotiloja hallitaan nykymaastureista tutulla pyörylällä – näistä hauskin ja omalaatuisin lienee “Crabwalk”, eli rapukävely, jossa auto pystyy liikkumaan sivusuunnassa liikkumatta eteen- tai taakse päin.

HUMMER EV SUV

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat