Uusi Honda Civic Type R janoaa radalle

Type R tyyppimerkintä on nähty Hondan malleissa Civic, Integra, Accord ja NSX. Se tarkoittaa tehtaan virittämää, urheilullisempaa versiota perusmallista. Vuonna 2015 myyntiin tuleva uusi Honda Civic Type R tulee Hondan mukaan olemaan historian suorituskykyisin Type R.

Suurimpana uutuutena Civicin konehuoneessa on turboahdin, joka kehittää yhdessä 2.0 litraisen i-VTEC moottorin kanssa 280 hevosvoiman tehon. Turboahdin auttaa moottoria alemmalla kierrosalueella ja VTEC tekniikka huolehtii maksimitehon tarjoamisesta korkeilla kierroksilla. Hondan tapaan kone kiertää korkealta ja kovaa, punaraja löytyy 7000 kierroksen kohdalla. Moottorin jatkeena on kuusiportainen manuaalilaatikko.

Honda tuo uutuutena Civic Type R:ään turbon lisäksi myös mukautuvan iskunvaimennuksen, joka reagoi sekunnin murto-osissa tien ja ajotavan muutoksiin. Tämä ominaisuus tarjoaa kuljettajalle ajomukavuutta, mutta hetkessä myös särmää suorituskykyä. Myös etupään vetojärjestelmään on tehty parannuksia, jonka ansiosta auto ei enää vetele kiihdytyksissä ja pito on parempi.

Uudesta ‘typeärrästä’ lyötyy myös uusi +R nappi, joka painetaan pohjaan kun saavutaan radalle. Kaasu vastaa herkemmin, vääntökäyrä on agressiivisempi ja iskunvaimentimet sekä ohjaus asettuvat rata-ajoon sopivan tarkaksi.

HondaCivicTypeR01

 

Suosittelemme

 

 

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat