Honda Civic Tourer

Honda Civic Tourer 2014 on tutun Civicin tuorein farmariversio. Vaikka kyseessä on pienemmän luokan farkku, miksikään pikkufarkuksi Toureria ei kuitenkaan voi kutsua.

Civic Tourerissa on luokkansa suurin, 624 litran tavaratila, höystettynä lattian alla sijaitsevalla 125 litran säilytystilalla. Tavaratilan enimmäisvetoisuus voi kasvaa jopa 1 668 litraan kun takaistuimet kaadetaan alas.

Nykytrendin mukaisesti farmarin on oltava myös sporttinen. Tourerin virtaviivainen runko antaa sille selkeät ja dynaamiset piirteet, kun taas matala ja leveä profiili tuo urheilullisuutta.

Tourer takaa mukavat kyydit ajoalustasta riippumatta. Mukautuvan jousitusjärjestelmän (ADS) avulla voi valita ajotilanteeseen sopivat alustan säädöt: comfort, normaali ja dynaaminen. Mukautuva jousitusjärjestelmä säätää automaattisesti Tourerin ajettavuuden valintoja vastaaviksi.

Uusi Civic Tourer on saatavana kompaktilla uuden sukupolven 1,6 litran i-DTEC-dieselmoottorilla, jossa on myös  käytetty Hondan Earth Dreams ‑teknologiaa. Se on luokkansa kevein ja hiljaisin, mutta samalla myös suorituskykyinen ja tehokas.

Tehokkuutta parantaa entisestään Eco-avustin, joka kertoo värien avulla, kuinka taloudellinen ajotapa on. Näytössä näkyvä vaihteenvaihdon merkkivalo puolestaan ilmoittaa, milloin vaihtaminen on suositeltavaa polttoainetalouden kannalta.

Suosittelemme

[portfolio_slideshow id=750 exclude=”974″]

Civic Tourer mallit ja sv-hinnat:

S  24 440 €
Comfort  23 640 €
Sport  26 340 €
Lifestyle  27 660 €
Executive  32 240 €

Moottori- ja vaihteistovaihtoehdot

1.8 i-VTEC Bensa Manuaali
1.8 i-VTEC Bensa Automaatti
1.6 i-DTEC Diesel Manuaali

 

Katso Civic Tourerin esittelyvideo:

https://youtu.be/0wk5At2ZzP8

Aihepiirin uusimmat

Tappaja-auto Christine esitteli korinsa muotoja Järvenpään Autoshowssa

Viime viikonloppuna nähtiin murhanhimoinen siipikaunotar jenkkiautopainotteisessa autonäyttelyssä, jossa paikalla oli myös muita tunnettuja elokuva-autoja.

Pieni voi olla kaunista – Järvenpään Auto Show päätti tasokkaasti harrastekauden

Vielä ennen koronavuosia monen autoharrastajan kausi päättyi syys-lokakuun vaihteessa Lahdessa järjestetyn Jenkkiautonäyttelyn ja X-treme Car Show’n merkeissä. Koronatauon jälkeen Jenkkiautonäyttely pidettiin pienimuotoisemmissa puitteissa Järvenpään Aino Areenalla, ja tänä vuonna jatkettiin samalla paikalla.

Toyotan taskuraketti saa lisää tehoa ja valinnaisen automaattivaihteiston – faceliftatun GR Yariksen esittelyä odotetaan jo lähikuukausina

Toyotan maine on varsin kaukana ajajan autosta, vaikka japanilaismerkin valikoimaan on vuosien saatossa kuulunut myös hienoja sporttimalleja. Viime vuosina Toyotan imago on autoentusiastien keskuudessa kohonnut erityisesti GR Yariksen ansiosta, joka on yksi nykyajan hauskimpia hot hatcheja.

EU höllentää polttomoottoriautoja koskevaa Euro 7 -päästösääntöään

Eurooppalaiset ministerit sopivat lieventävänsä ”likaisia autoja” koskevaa ehdotustaan, joskin rengas- ja jarrupäästöt otetaan edelleen käyttöön.

Tyyliniekan uusimmat