Honda Civic Tourer

Honda Civic Tourer 2014 on tutun Civicin tuorein farmariversio. Vaikka kyseessä on pienemmän luokan farkku, miksikään pikkufarkuksi Toureria ei kuitenkaan voi kutsua.

Civic Tourerissa on luokkansa suurin, 624 litran tavaratila, höystettynä lattian alla sijaitsevalla 125 litran säilytystilalla. Tavaratilan enimmäisvetoisuus voi kasvaa jopa 1 668 litraan kun takaistuimet kaadetaan alas.

Nykytrendin mukaisesti farmarin on oltava myös sporttinen. Tourerin virtaviivainen runko antaa sille selkeät ja dynaamiset piirteet, kun taas matala ja leveä profiili tuo urheilullisuutta.

Tourer takaa mukavat kyydit ajoalustasta riippumatta. Mukautuvan jousitusjärjestelmän (ADS) avulla voi valita ajotilanteeseen sopivat alustan säädöt: comfort, normaali ja dynaaminen. Mukautuva jousitusjärjestelmä säätää automaattisesti Tourerin ajettavuuden valintoja vastaaviksi.

Uusi Civic Tourer on saatavana kompaktilla uuden sukupolven 1,6 litran i-DTEC-dieselmoottorilla, jossa on myös  käytetty Hondan Earth Dreams ‑teknologiaa. Se on luokkansa kevein ja hiljaisin, mutta samalla myös suorituskykyinen ja tehokas.

Tehokkuutta parantaa entisestään Eco-avustin, joka kertoo värien avulla, kuinka taloudellinen ajotapa on. Näytössä näkyvä vaihteenvaihdon merkkivalo puolestaan ilmoittaa, milloin vaihtaminen on suositeltavaa polttoainetalouden kannalta.

Suosittelemme

[portfolio_slideshow id=750 exclude=”974″]

Civic Tourer mallit ja sv-hinnat:

S 24 440 €
Comfort 23 640 €
Sport 26 340 €
Lifestyle 27 660 €
Executive 32 240 €

Moottori- ja vaihteistovaihtoehdot

1.8 i-VTECBensaManuaali
1.8 i-VTECBensaAutomaatti
1.6 i-DTECDieselManuaali

 

Katso Civic Tourerin esittelyvideo:

https://youtu.be/0wk5At2ZzP8

Lue lisää