Historic Grand Race elokuussa Ahvenistolla

Ahveniston moottoriradalla järjestetään elokuun kolmantena viikonloppuna historic rata-autoilun suurtapahtuma Historic Grand Race.

20.-21.8. pidettävä tapahtuma on kuulunut Ahveniston kesään jo vuodesta 1994 ja se on kasvanut osallistujamäärältään Suomen suurimmaksi ratakilpailuksi. Radalla odotetaan nähtävän jopa 200 historiallista ratakilpuria.

Kilpailuviikonlopun aikana on nähtävää kaikille vanhoista kilpa-autoista kiinnostuneille. 

Lauantaina tapahtuma alkaa klo 10.00 harjoituksilla ja aika-ajoilla. Ensimmäiset 4 kilpa-lähtöä ajetaan lauantaina klo 16.35 alkaen. Sunnuntaina ajetaan klo 9.30 lähtien harjoituksia ja klo 11.35 alkaen ajetaan 12 kilpa-lähtöä. Molempina päivinä nähdään veteraanikilpamoottoripyörien näytösajo sekä harrasteautojen paraati ja harjun laella on näyttely yli 30 vuotiaille harrasteautoille.

Lippujen hinnat: lauantai 8€, sunnuntai 10€, koko viikonloppu 15€. Alle 12v ilmaiseksi.
Lippuja voi ostaa myös ennakkoon (katso tapahtuman sivuilta www.historicrace.fi )
Kilpailun järjestää Historic Race Finland ry

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat