Habitaressa upeita klassikoita tuoreella twistillä

Fosto esittelee Habitare 2023 -messuilla laajan kattauksen mallistostaan ja osaamisestaan noin 40 eri valaisimen voimin.

Tuttujen mallien ja värien lisäksi on esillä muun muassa Heikki Turusen Reflexin musta versio, jota on ollut viimeksi saatavilla 80-luvulla. Turusen ikonisesta La Boheme -valaisimesta on esillä pirteä sitruunankeltainen versio oranssin, mustan ja valkoisen lisäksi. Turusen Siluetesta on valkoisen mallin lisäksi esillä kultainen numeroitu malli, joka on viimeistelty Ornon kultasävyllä.

Fosto Siluette Gold - Heikki Turunen

Jonas Hakaniemen eri kokoisten Diamondien kaverina on vuodenvaihteessa esitelty Lamppa, joka on kompakti ja näyttävä pöytävalaisin. Elizabeth Salosen erittäin suositusta Luodosta on esillä myös uusi jalallinen lattiamalli, joka sopii sellaisenaan tai toisen Luodon kaveriksi erittäin hyvin. Salosen Kiiruna-valaisimesta on tehty uusi savunharmaa versio, joka tuo kauniisti esille nykyiset koristeelliset led-polttimot. Salosen kelloa muistuttavasta Annabellista näemme uuden väriversion. Annabell sopii Lisabellien kanssa hienosti yhteen.

Pentagon Designin Flipeissä on kokeiltu uusia värikartioita, joita on helppo myös vaihtaa oman mielen ja sisustuksen mukaan. Mika Tolvasen värikkäät Stanit saavat aina hymyn huulille, ja Jukka Korpiheteen eriväriset Lootukset loistavat pehmeää valoaan useassa sävyssä, niin katossa kuin lattialla.

Suosittelemme

Foston valaisimia

Fosto Classics -sarjan Dipol ja Monopol antavat luvan iloitella väreillä. Esimerkiksi Monopol sädehtii vaaleanpunaisena ja kromista tulee vielä vähän lisäsäihkettä. Monopol, Dipol, Galileo ja Leonardo ovat erinomaisia projektivalaisimia, koska niiden värejä ja kokoja voidaan joustavasti muunnella. Pelkästään vakioversioina edellä mainituista on saatavilla peräti 25 erilaista mallia. 

Sokerina pohjalla osastollamme (6h2) on esillä myös kaksi Tapio Anttilan mallia, jotka selviävät messuilla. Mahdollisesti myös jatkoa on luvassa.

FOSTO – BRIGHT SCANDINAVIAN DESIGN

Aihepiirin uusimmat

Habitaressa upeita klassikoita tuoreella twistillä

Fosto esittelee Habitare 2023 -messuilla laajan kattauksen mallistostaan ja osaamisestaan noin 40 eri valaisimen voimin. Tuttujen mallien ja värien lisäksi on esillä muun muassa...

Lamppa on pöytävalaisin, joka tuo valoa ja luo tunnelmaa

Suomessa suunniteltu ja käsityönä valmistettu Lamppa on Jonas Hakaniemen suunnittelema pöytävalaisin. Suomessa design-valaisimia valmistava Fosto on esitellyt uuden pöytävalaisimen, joka kantaa nimeä Lamppa. Palkitun muotoilijan,...

Luoto-kattovalaisin on kodin keskipisteen tyylikäs valonlähde

Luoto-kattovalaisin on valkeana hohtava katseenvangitsija, joka on valmistettu Suomessa korkealaatuisesta opaaliakryylista.  Suomessa eletään iso osa vuodesta hämärässä ja pimeässä, joten valo on meille monessakin mielessä...

Bang & Olufsen Beosound Balance on äänen pikkujättiläinen

Mikäli etsit tyylikästä ja jykevää äänentoistoa, Bang & Olufsenin Beosound Balance -monihuonekaiutin on varteenotettava vaihtoehto. Erinomainen äänentoisto voi olla myös kaunista. Näin olen todennut sen...

Tyyliniekan uusimmat