Fast n’ Loud -tähti Richard Rawlingsin entinen Lincoln myytiin Lahden huutokaupassa

Lahden Autot ja Viihde -viikonloppu jatkui sunnuntaina mm. huutokaupan merkeissä. Ensin tarjolla oli jenkkiautoharrastukseen liittyviä oheistavaroita, joiden tuotot menivät lapsille hyväntekeväisyyteen.

Kaikkien odottama pääkohde oli kuitenkin vuoden 1971 Lincoln Mark 3 Continental, joka oli ollut aiemmin Teksasissa Fast n’ Loud -guru Richard Rawlingsin omistuksessa. Sieltä auto oli tuotu Ruotsiin, ja se oli huutokaupassakin Ruotsin kilvissä.

Lahden näyttelyviikonlopun päätähtiin kuuluva Rawlings oli myös huutokaupassa läsnä ja innosti yleisöä kunnon tarjouskilpailuun Lincolnista. Voittohuuto oli lopulta 12 000 euroa, ja onnellinen uusi omistaja sai Continentalin alleen vielä sunnuntai-iltana näyttelyn sulkeuduttua. Edessä on vielä auton rekisteröinti Suomeen, minkä jälkeen pala Fast n’ Loud -historiaa pääsee koristamaan kotimaan liikennettä.

dsc01905jpg

Suosittelemme

Katso tästä video huutokaupan kulusta:

Aihepiirin uusimmat

EU höllentää polttomoottoriautoja koskevaa Euro 7 -päästösääntöään

Eurooppalaiset ministerit sopivat lieventävänsä ”likaisia autoja” koskevaa ehdotustaan, joskin rengas- ja jarrupäästöt otetaan edelleen käyttöön.

Hyvää syntymäpäivää Rättäri – Citroën 2 CV täyttää 75 vuotta

Kaikkein ikonisimpiin automalleihin kuuluva Rättisitikka, eli virallisemmin Citroën 2 CV on ehtinyt jo 75 vuoden ikään. Citroën juhlistaa merkkipaalua omassa museossaan järjestettävän erikoisnäyttelyn avulla.

Polestar 3:n muotoilija kritisoi perunan muotoisia sähköautoja – ulkonäköä ei pitäisi uhrata aerodynamiikan alttarilla

Monet sähköautot ovat perinnetietoisten silmään vähintäänkin kummallisen näköisiä. Osittain tämä johtuu uutta teknologiaa korostavasta erikoisuudentavoittelusta, mutta tärkeämpi syy löytyy pyrkimyksestä mahdollisimman pieneen ilmanvastukseen.

Skoda on tehnyt jo kolme miljoonaa katumaasturia – jatkoa seuraa muutaman viikon päästä esiteltävän uuden Kodiaqin myötä

Skoda on parhaillaan juhlatunnelmissa. SUV-luokan autot muodostavat tätä nykyä merkittävän osan tšekkimerkinkin myynnistä, ja Skodan tuotantolinjoilta putkahti juuri ulos kolmen miljoonan valmistetun katumaasturin rajapyykin rikkonut yksilö.

Tyyliniekan uusimmat