Etsitkö kunnon työpöytää – Lamborghini Aventadorin nokan mallinen pöytä maksaa vaivaiset 30 000 euroa

Eri autojen nokan tai perän muotoiset sohvat ja työpöydät eivät ole mikään uusi asia. Jotkin niistä on tehty jopa oikeista autoista, mikä voi olla fiksua hyötykäyttöä silloin, kun muu auto ei olisi enää pelastettavissa. Näissä tapauksissa auton tai sen osien arvo ei voi olla kovin montaa tonnia, mutta superautojen kohdalla asia on toisin. Kukaan ei lähtisi sahaamaan aitoa Lamborghinia tai Ferraria palasiksi, ja pahasti kolaroidut yksilötkin myydään yleensä varaosiksi.

Niinpä puolalainen Design Epicentrum on nyt kehittänyt toisenlaisen ratkaisun Lambon mallista työpöytää himoitseville. Firman luoma työpöytä on tarkka lasikuituinen kopio oikean Lamborghini Aventadorin nokasta, ja puolalaisten tarjonnasta löytyy myös Aventadorin mallisia sohvia. Pöytä on esikuvalleen uskollinen valoumpioita ja vanteita myöten. Vanteiden sisällä komeilevat luonnollisesti myös oikean auton vauhdinhillitsimiä erehdyttävästi muistuttavat jarrulevyt ja -satulat.

Yksi asia kuitenkin puuttuu, eli Lambon logot nokkapelliltä ja vanteiden keskiöistä. Puolalaiset eivät ole kaikesta päätellen tehneet pöytäänsä Lamborghinin virallisella lisenssillä, mistä voi koitua vielä ongelmia. Aventadorin muodotkin on nimittäin mallisuojattu, joten niitäkään ei saisi käyttää ilman lupaa.

Lambo-pöytä on 1900 milliä leveä, syvyydeltään 1600 milliä ja 800 milliä korkea. Pöytä valmistetaan käsityönä lasikuidusta, ja pinta on kuulemma naarmutusta kestävää materiaalia. Värivalikoima ei häpeä lainkaan oikean auton rinnalla, koska pöytään saa peräti 200 eri sävyä. Lisäksi asiakas voi valita pöydän pinnan ja vanteet muunkin värisenä kuin mustana, mutta tästä täytyy maksaa lisähintaa. Tarjolla on myös muita lisäherkkuja, kuten lasihylly pöytälevyn tai nokkapellin yläpuolelle. Lisäksi pöytään saa halutessaan jopa toimivat etuvaloumpiot ja ledivalot pöytälevyn alle.

Suosittelemme

Pöydällä on kuitenkin hintansa. Siitä joutuu nimittäin pulittamaan noin 30 000 euroa, ja pöydät tehdään tilauksesta asiakkaan tarkkojen toiveiden mukaisesti. Kyseessä ei ole siis mikään halpa huvi, vaikka pöytä onkin kymmenen kertaa halvempi kuin aito Aventador, Toisaalta se on paljoin eksklusiivisempi, koska pöytiä aiotaan tehdä vain 44 kappaleen rajoitettu erä.

LähdeCarscoops

Lue lisää