Edd “Wheeler Dealers” China mukana jo toisessa uudessa autonkunnostusohjelmassa

Wheeler Dealers ohjelmasta kytkintä nostanut Edd China piti pienen loman sarjasta lähdön jälkeen ja tuotti kaikessa hiljaisuudessa uuden sarjan nimeltä Edd China’s Garage Revival, josta on jo nähty ensimmäinen osa. Tämä ei kuitenkaan näyttänyt riittävän Eddille, vaan hänet nähdään uudessa Built by Many -ohjelmassa.

Edd China ja Al Cox aloittavat yhteisen autonkunnostusprojekti, johon myös yleisö voi osallistua. Kunnostuksen kohteena on harvinainen vuoden 1968 Jaguar E-type Series 1 fixed-head coupé. Jaggen kunnostuksesta tehdään myös useita “How to”-videoita, sekä kerrataan legendaarisen merkin taustoja ja historiaa. Sarjan pohjalta tehdään myös Jaguar E-Typen kunnostuskirja, joka sisältää sarjassa nähtäviä oppeja.

Edd aikoo myös kirjoittaa projektin etenemisestä Practical Classics -lehteen, jonka sivuilla seurataan kuukausittain kunnostuksen vaiheita. Lehden lukijoilla on myös mahdollisuus osallistua auton kunnostukseen, jota koordinoi lehden toimittaja Danny Hopkins.

– Haluamme juhlistaa autoteollisuuden perinteitä pitämällä klassikkoautoja tiellä, eikä vain museoituna tai ruostumassa jossain ladon takana. Teen kaikkeni historiallisten ajoneuvojen säilyttämiseksi ja haluan saada tämän kauneuden takaisin tien päälle, jotta kaikki voivat nauttia siitä. Odotan innolla että pääsen kiinni itse kunnostustyöhön ja haluan innostaa muita liittymään mukaani tälle hienolle automatkalle, sanoo Edd China.

Built by Many -sarjan traileri julkaistaan 1.6. ja näemme sekä kuulemme silloin lisää.

Lue lisää