Edd “Wheeler Dealers” China mukana jo toisessa uudessa autonkunnostusohjelmassa

Wheeler Dealers ohjelmasta kytkintä nostanut Edd China piti pienen loman sarjasta lähdön jälkeen ja tuotti kaikessa hiljaisuudessa uuden sarjan nimeltä Edd China’s Garage Revival, josta on jo nähty ensimmäinen osa. Tämä ei kuitenkaan näyttänyt riittävän Eddille, vaan hänet nähdään uudessa Built by Many -ohjelmassa.

Edd China ja Al Cox aloittavat yhteisen autonkunnostusprojekti, johon myös yleisö voi osallistua. Kunnostuksen kohteena on harvinainen vuoden 1968 Jaguar E-type Series 1 fixed-head coupé. Jaggen kunnostuksesta tehdään myös useita “How to”-videoita, sekä kerrataan legendaarisen merkin taustoja ja historiaa. Sarjan pohjalta tehdään myös Jaguar E-Typen kunnostuskirja, joka sisältää sarjassa nähtäviä oppeja.

Edd aikoo myös kirjoittaa projektin etenemisestä Practical Classics -lehteen, jonka sivuilla seurataan kuukausittain kunnostuksen vaiheita. Lehden lukijoilla on myös mahdollisuus osallistua auton kunnostukseen, jota koordinoi lehden toimittaja Danny Hopkins.

– Haluamme juhlistaa autoteollisuuden perinteitä pitämällä klassikkoautoja tiellä, eikä vain museoituna tai ruostumassa jossain ladon takana. Teen kaikkeni historiallisten ajoneuvojen säilyttämiseksi ja haluan saada tämän kauneuden takaisin tien päälle, jotta kaikki voivat nauttia siitä. Odotan innolla että pääsen kiinni itse kunnostustyöhön ja haluan innostaa muita liittymään mukaani tälle hienolle automatkalle, sanoo Edd China.

Built by Many -sarjan traileri julkaistaan 1.6. ja näemme sekä kuulemme silloin lisää.

Aihepiirin uusimmat

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Tyyliniekan uusimmat