DS Automobiles piknik-kassi kustantaa vaatimattomat 5000 euroa

La Malle Bernardin valmistama käsintehty ranskalainen kantokassi näyttää design-käsilaukulta, ja siihen mahtuu täysi astiasto neljälle henkilölle.

DS Automobiles kuuluu Stellantis-konsernin luksukkaampien, mutta silti vielä työmiehen kukkaroakin kutittelevien merkkien kolmikkoon yhdessä Alfa Romeon ja Lancian kanssa. Asemansa vahvistamiseksi ranskalainen autonvalmistaja on tuonut markkinoille valikoiman tyylikkäitä lisävarusteita, jotka on räätälöity sopimaan sen premium-mallien valikoimaan. Näihin lukeutuu luonnossa viihtyville kulinaristeille räätälöity setti, joka hintansa puolesta tosin saattaa edellyttää lainaneuvotteluja pankinjohtajan kanssa.

Ylellisen kannettavan ruokailuvälinesarjan on valmistanut käsin DS Design Studio Paris yhteistyössä La Malle Bernardin kanssa, joka on Ranskan vanhin jäljelle jäänyt piknik-korien valmistaja. Laukun ulkopuoli on verhoiltu helmenharmaalla Nappa-nahalla, joka on lainaa Esprit De Voyage -muodin inspiroimista DS-mallien erikoisversioista.

Tuotteen erikoisuuksiin kuuluvat myös kohokuvioidut yksityiskohdat kahvoissa, sekä nikkelipinnoitetut hakaset. Sisätiloissa on käytetty korkealaatuista kangasvuorta, joka peittää kaarevat tynnyrimäiset puuovet. Asiaan kuuluu tietenkin, että DS-merkki on näkyvästi esillä.

Kuva: DS Automobiles.

Luonnonhelmassa evästävien kassi on suunniteltu kantamaan ”täysi ateriakattaus neljälle hengelle”. Sisälle mahtuu neljä japanilaistyylistä Bento-eväslaatikkoa, neljä ruokailuvälinesarjaa ja tietenkin saman verran viinilaseja, sekä Guy Degrennen puuvillaisia ja pellavaisia lautasliinoja. Lisäksi löytyy erilliset sirottimet suolaa, pippuria, öljyä ja etikkaa varten, sekä termospullo pitämään juomat ja ruoat viileinä tai lämpiminä. Kokonaisuuden kruunaa suuri lasipurkki jälkiruoalle, ja sitä varten tehdyt lusikat.

Kokonaisuus sisältää myös Claude Dozormen kromisen Laguiole-veitsen, pähkinäpuusta tehdyn leikkuulaudan ja L’Atelier du Vin -korkkiruuvin. Lisäksi jokainen piknik-eväskori voidaan toiveesta räätälöidä vastaamaan tiettyä DS-mallia, ja siihen saadaan istutettua näkyvästi myös omistajansa tiedot.

Suosittelemme

DS Automobiles paljastaa, että eväslaukun hintalappu on 5 000 €. Tämä kuulostaa melko suolaiselta hinnalta tavalliselle eväidenpurijalle, mutta se on silti paljon halvempi kuin vaikkapa vastaava Rolls-Roycen tarjoama tuote. Jälkimmäisestä on Rolls-Roycen verkkosivuilla vain “hinta pyynnöstä” -merkintä, mutta huhujen mukaan englantilaisen ylellisyysvaunun omistaja saa maksaa omasta koristaan kymmenkertaisen hinnan, eli huimat 50 000 euroa!

LähdeCarscoops

Lue lisää