Cannon Ball Run 2016 videokooste – katso miten loistoautojen ralli eteni Massachusettsista Kuubaan

Jokamies ja Stara saivat äskettäin kunnian olla ainoina suomalaisina medioina mukana, kun maailman legendaarisin autokilpailu Cannonball Run elvytettiin vuosikymmenien tauon jälkeen. Vuoden 2016 paluussa ajettiin Yhdysvalloissa kahdeksassa päivässä lähes 4.000 kilometriä, minkä jälkeen jatkobileet järjestettiin Havannassa, Kuubassa.

Cannonball Run on saanut nimensä Erwin ”Cannonball” Bakerilta, joka ajoi vuonna 1914 moottoripyörällä ensimmäisenä Yhdysvaltojen halki vain 11 päivässä. Hän on tehnyt saman myös autolla ja tahkonut ennätyksen New Yorkista Los Angelesiin vuonna 1933.

Tässä StaraTV:n yksinoikeudella julkaisemassa viidennessä jaksossa nähdään kolmen viimeisen päivän tunnelmia. Viidennessä osassa lähdetään liikkeelle Floridan Amelia Islandilta ja päädytään Palm Beachin ja Key Westin kautta kahdella Boeing 737 -yksityiskoneella Kuuban Havannaan. Mukana reissussa on yhteensä 55 superautoa, joista kalleimmat peräti 2,5 miljoonan dollarin arvoisia.

Katso muut jaksot tästä:
StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 1
StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 2
StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 3
StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 4
StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 5

Aihepiirin uusimmat

EU höllentää polttomoottoriautoja koskevaa Euro 7 -päästösääntöään

Eurooppalaiset ministerit sopivat lieventävänsä ”likaisia autoja” koskevaa ehdotustaan, joskin rengas- ja jarrupäästöt otetaan edelleen käyttöön.

Hyvää syntymäpäivää Rättäri – Citroën 2 CV täyttää 75 vuotta

Kaikkein ikonisimpiin automalleihin kuuluva Rättisitikka, eli virallisemmin Citroën 2 CV on ehtinyt jo 75 vuoden ikään. Citroën juhlistaa merkkipaalua omassa museossaan järjestettävän erikoisnäyttelyn avulla.

Polestar 3:n muotoilija kritisoi perunan muotoisia sähköautoja – ulkonäköä ei pitäisi uhrata aerodynamiikan alttarilla

Monet sähköautot ovat perinnetietoisten silmään vähintäänkin kummallisen näköisiä. Osittain tämä johtuu uutta teknologiaa korostavasta erikoisuudentavoittelusta, mutta tärkeämpi syy löytyy pyrkimyksestä mahdollisimman pieneen ilmanvastukseen.

Skoda on tehnyt jo kolme miljoonaa katumaasturia – jatkoa seuraa muutaman viikon päästä esiteltävän uuden Kodiaqin myötä

Skoda on parhaillaan juhlatunnelmissa. SUV-luokan autot muodostavat tätä nykyä merkittävän osan tšekkimerkinkin myynnistä, ja Skodan tuotantolinjoilta putkahti juuri ulos kolmen miljoonan valmistetun katumaasturin rajapyykin rikkonut yksilö.

Tyyliniekan uusimmat