Brittituristi vuokrasi Lamborghinin ja sai kolmen tunnin sisään 45 000 dollarin edestä ylinopeussakkoja

25-vuotias brittimies vuokrasi noin viikko sitten Lamborghini Huracan -superauton Dubaissa ja onnistui keräämään kolmen tunnin aikana 45 000 dollarilla ylinopeussakkoja.

The Sun -lehden mukaan liikennekamerat olivat räpsyneet miehen hurjastelun aikana peräti 33 kertaa, mikä toi reilusti lisäkuluja auton vuokran päälle. Itse asiassa Lamborghinin vuokra oli maksanut “vain” 1550 dollaria, mikä on pikkusumma ylinopeussakkojen rinnalla.

Lehden mukaan tilanne on kiusallinen autovuokraamolle, sillä Dubain lakien mukaan auton vuokrannut yritys on ensisijaisessa vastuussa sakoista. Auto saatetaan vielä tilapäisesti takavarikoida poliisin toimesta, mikä nostaa vuokraamon kuluja entisestään. Vuokraamon omistajalla, Fari Mohammed Iqbalilla on kuitenkin yksi ässä hihassaan, sillä hurjasteleva brittituristi joutui autoa vuokratessaan luovuttamaan passinsa vuokraamolle, jota vuokraamo ei taatusti palauta, ennen kuin sakot on maksettu.

Vuokraamon omistaja ei ollut toistaiseksi vielä tavoittanut auton vuokrannutta miestä, mutta vuokra-Lambo on pysäköitynä miehen hotelin parkkipaikalla, odottamassa mahdollista takavarikkoa.

Aihepiirin uusimmat

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Dacian SUV-suosikki uudistuu – kolmannen sukupolven Dusteria saa myös hybridinä

Osittain kierrätysmuovista valmistettu Dacia Duster siirtyy kolmanteen sukupolveensa, joka on edeltäjäänsä näyttävämpi ja sähköisempi.

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Tyyliniekan uusimmat