BMW:ltä tulossa 8-sarjalainen luksus Coupé?

Mercedes-Benz toi viime vuonna S-luokan luksus Coupén markkinoille ja sen vastaanotto on ollut erinomainen. BMW:llä ei toistaiseksi ole vastaavaa mallia myynnissä, joka pystyisi kilpailemaan Coupe-ässän kanssa. Malliston lippulaivana on 7-sarjalainen edustusauto, mikä vastaa ässämersun neliovista mallia.

Huhut kertovat, että BMW:llä olisi työn alla uusi 8-sarja, mutta yritys ei ole vielä vahvistanut moisia huhuja. Innokkaimmat BMW-fanit ovat kuitenkin jo tehneet tulevasta autosta luonnoksia ja ohessa yksi sellainen. Kuvamallinnus perustuu BMW:n aiemmin julkistamaan konseptiautoon BMW Pininfarina Gran Lusso Coupeeen ja 7-sarjaan.

Uusi 8-sarjan Coupé voisi hyvinkin näyttää tuolta, sillä BMW on saksalaiseen tyyliin hillitty muutoksissa ja autoon tuskin tulee mitään radikaaleja muutoksia 7-sarjaan nähden. Toisaalta BMW on pystynyt luomaan myös erittäin rohkeasti muotoiltuja autoja, kuten i8 ja mainittu BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe, mutta uskomme BMW:n pysyvän lestissään 8-sarjan kohdalla.

Lähde: BMWBLOG
Kuva: Theophiluschin

Lue lisää