BMW M6 Coupé Competition Edition – miehille, joille perus M ei riitä

“M on maailman nopein kirjain.” -mainoslause oli esillä Frankfurtin autonäyttelyssä, jossa bemari esitteli muiden uutuusmallien ohella kisaruiskeen saaneen M6 Coupé Competition Editionin.

Competition on BMW M6 Coupeen saatavilla oleva varuste- ja virityspaketti, joka sisältää ulkoisia ja sisäisiä parannuksia. Perus M6 Coupé on jo itsessään upean näköinen auto ja mutta Competition paketti tekee siitä yhtä kuuman ja vaarallisen näköisen kuin Adriana Lima Victoria’s Secretin alusvaatteissa.

bmw-m6-competion-edition-02

M6 Competition Edition myötäilee BMW:n kilpa-auton, BMW M6 GT3:n tyyliä ja ulkoa löytyykin erikoisvärin (Alpine white) lisäksi M-henkiset teippaukset. 20-tuumaiset mattamustat tuplapuola-aluvanteet antavat autolle lisää asennetta, kullanväristen jarrusatuloiden kurkistellessa vanteiden takaa. Etusäleikkö ja sivukoristeet ovat mustaa kromia ja sivupeilien kuoret hiilikuitua.

Jotta auto liikkuisi riittävän ripeästi on 4.4 litraisesta tuplaturbo V8 -moottorista kutiteltu esiin 600 hevosvoimaa. Vääntöäkin löytyy jämäkät 700Nm, joten räjähtävän lähdön ja 305 km/h:n huippunopeuden saavuttaminen onnistunee vaivatta.

bmw-m6-competion-edition-03

Suosittelemme

bmw-m6-competion-edition-04

Sisätiloissa on vahva luksusauton fiilis, vaikka kyseessä onkin ratahenkinen urheiluauto. Alcantaraa, Merino-nahkaa, hiilikuitua ja tietysti sekä M että Competition Edition henkisiä somisteita.

Ohjaamosta löytyy luonnollisesti BMW:n viimeisintä tekniikkaa HUD-näyttöineen, mutta jotta miehekkäisiin moottoriääniin saisi vaihtelua laatumusiikista, on autoon saatavilla joko noin tonnin hintainen Harman Kardonin Surround Sound-järjestelmä tai vielä vaativammalle, Bang & Olufsenin 1200 wattinen ja kuusitoista kaiuttiminen virtuaaliorkesteri vajaan viiden tonnin hintaan.

Mikäli haluaisit Competition Editionin talliisi, on hyvä muistaa, että paketti kaikilla mausteilla lisää M6 Coupén jo valmiiksi korkeatasoista hintaa hyvän perheauton verran.

 

Lue lisää