BMW i8 ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

Tämä laavanpunainen BMW i8 ei ole ihan tavallinen näky, sillä tietojemme mukaan auto on saatavilla näin upean värisenä vain Abu Dhabin BMW-liikkeestä.

Tämän kyseisen i8:n persoonallisuus ei tosin rajoitu pelkkään erikoisväriin, vaan autosta löytyy muutakin spesiaalia. Autoon on isketty AC Schnitzerin aerodynaaminen hiilikuitupaketti, johon kuuluu kiinteä takaspoileri, sivuhelmat ja etuspoileri. 21-tuumaiset ja viisipuolaiset erikoisvanteet kruunaavat tämän kokonaisuuden.

Konehuoneeseen ei kuitenkaan ole koskettu ja eipä se juuri koskemista kaipaa, sillä tämä vain 1,5 litrainen ja kolme sylinterinen bensamoottori, sähkömoottori kaverinaan, kiihdyttää hybridin 4,4 sekunnissa 100km/h. Ei huonosti.

BMW i8BMW i8BMW i8BMW i8

  • Avainsanat
  • i8

Aihepiirin uusimmat

Uusi VW Tiguan tuotiin julkisuuteen – suosikki-SUV:ssa on nyt kurvikkaammat linjat ja pistokehybridissä parhaimmillaan 100 kilometrin sähköinen toimintasäde

Volkswagen Tiguan on noussut viime vuosina kaikessa hiljaisuudessa valmistajansa myydyimmäksi malliksi yleisen SUV-buumin vanavedessä. Jossakin vaiheessa myös Tiguan muuttuu täyssähköautoksi, mutta sitä ennen on vielä yhden polttomoottoripohjaisen sukupolven vuoro.

Turkin presidentti haluaisi Elon Muskin rakentavan Teslan tehtaan maahansa

Turkki haluaa olla Teslan seuraavan sähköajoneuvotehtaan loppusijoituspaikka, vaikka maa on jo ehtinyt luomaan oman sähköautobrändin.

ELegend EL1 driftaa kuin 1980-luvun B-ryhmän rallitykki – lähes 900 000 euron sähköauton esikuvana palvelee Audin pätkä-Quattro

Pari vuotta sitten julkisuuteen putkahteli luonnoskuvia ELegend EL1 -nimisestä sähköautosta, jonka oli tarkoitus toimia 1980-luvun Audi Sport Quattron modernina tulkintana. Monista vastaavista projekteista ei ole kuultu ensimmäisen lehdistötiedotteen jälkeen enää mitään, mutta ELegendin kohdalla asia on onneksi toisin.

Volkswagen esitteli yli 550-heppaisen sähkösedanin – ID.X Performance uhkaa kuitenkin jäädä pelkäksi tutkielmaksi

GTI-fanit häädettiin Itävallan Wörtherseen rannalta kestävän kehityksen nimissä, mutta Volkswagenin ID-sähkömallien omistajat saavat sentään kokoontua paikallisesti päästöttömästi Sveitsin Locarnossa. Tapaamisen kohokohta valmistajan puolelta oli varsin yllätyksellinen konseptiauto.

Tyyliniekan uusimmat