BMW esitteli kompaktin katumaasturinsa lippulaivamallin, joka kantaa mallimerkintää X4 M40i

Aiemmin julkistettu BMW:n X4 sarja on saanut lippulaivamallinsa. Uusi M40i malli sisältää kaksoisturbolla terästetyn kuusisylinterisen ja kolmilitraisen voimanlähteen, mikä tarjoaa mukavasti tehoa ja vääntöä.

Tehoa moottorista löytyy 265 kW/360 hevosvoimaa ja vääntöä 465 Newtonmetriä. Katumaasturiksi suorituskyky on todella hyvällä tasolla, sillä X4 M40i kiihtyy 0-100km/h alle viidessä sekunnissa ja huippunopeus on rajoitettu 250km/h lukemiin.

bmw-x4-m40i-1

Vauhti ei tule ilmaiseksi, sillä X4:n keskikulutus on 8,6 l/100km ja CO2 päästöt 199g/km. Kuitenkin, nämä ovat aika hyviä lukemia katumaasturille, tai aktiiviselle sportticoupelle, kuten BMW haluaa asian ilmaista.

Ekslusiivisuus ei näy pelkästään pellin alla. X4 on saanut ulkokuoreen erikoisvärityksen ja korisarjan. Alta löytyy 20-tuumaiset aluvanteet erikoisrenkain, sporttiputkisto mustakromisilla pakoputken päillä ja tietysti myös sporttialusta. Ohjaamosta löytyy M-henkisiä yksityiskohtia, kuten M-logoilla varustetut nahkainen ohjauspyörä, vaihdevalitsin, sporttipenkit ja kynnyspellit.

bmw-x4-m40i-3

Suosittelemme

bmw-x4-m40i-6

X4 M40i on tiukka paketti. Se kulkee kovaa ja se näyttää kovalta. Tämän lisäksi se on yllättävän tilava! M40i on pienen perheen isälle oiva valinta. Se tarjoaa sopivasti tilaa aktiviteetteihin, sekä reilulla oikean jalan painalluksella hetken irtautumisen arjen harmaudesta.

 

Aihepiirin uusimmat

Tappaja-auto Christine esitteli korinsa muotoja Järvenpään Autoshowssa

Viime viikonloppuna nähtiin murhanhimoinen siipikaunotar jenkkiautopainotteisessa autonäyttelyssä, jossa paikalla oli myös muita tunnettuja elokuva-autoja.

Pieni voi olla kaunista – Järvenpään Auto Show päätti tasokkaasti harrastekauden

Vielä ennen koronavuosia monen autoharrastajan kausi päättyi syys-lokakuun vaihteessa Lahdessa järjestetyn Jenkkiautonäyttelyn ja X-treme Car Show’n merkeissä. Koronatauon jälkeen Jenkkiautonäyttely pidettiin pienimuotoisemmissa puitteissa Järvenpään Aino Areenalla, ja tänä vuonna jatkettiin samalla paikalla.

Toyotan taskuraketti saa lisää tehoa ja valinnaisen automaattivaihteiston – faceliftatun GR Yariksen esittelyä odotetaan jo lähikuukausina

Toyotan maine on varsin kaukana ajajan autosta, vaikka japanilaismerkin valikoimaan on vuosien saatossa kuulunut myös hienoja sporttimalleja. Viime vuosina Toyotan imago on autoentusiastien keskuudessa kohonnut erityisesti GR Yariksen ansiosta, joka on yksi nykyajan hauskimpia hot hatcheja.

EU höllentää polttomoottoriautoja koskevaa Euro 7 -päästösääntöään

Eurooppalaiset ministerit sopivat lieventävänsä ”likaisia autoja” koskevaa ehdotustaan, joskin rengas- ja jarrupäästöt otetaan edelleen käyttöön.

Tyyliniekan uusimmat