Alfa-Romeo Giulia neliapila on upea ja nopea – Nürburgrin taittui ajassa 7:39

Alfa-Romeo esitteli äskettäin Frankfurtin autonäyttelyssä Giulia Quadrifoglio -mallin, joka on kaikin puolin superlatiivien arvoinen.

Giulia Quadrifoglio on varustettu Ferrarin tekniikkaan perustuvalla täysalumiinisella 2.9 litraisella V6 turbomoottorilla, joka tarjoaa kuljettajan käyttöön 510 hevosvoimaa ja 600 Newtonmetriä vääntöä. Kiihdys sataseen kestää vain 3,9 sekuntia ja huippunopeus on 307 kilometriä tunnissa. Tehosta huolimatta auton CO2-päästöt jäävät alle 200 grammaa kilometriä kohden, tarkalleen 198g/km, mikä nostaa Alfan luokkansa vähäpäästöisimmäksi.

Quadrifoglio tarkoittaa neliapilaa ja sitä, että kyseessä on mallisarjan kovin peli. Autolla ajettiin juuri Nürburgringin Nordschleife aikaan 7 minuuttia 39 sekuntia, joten peto on irti.

Alfa-Romeo-Giulia-Quadrifoglio-12

Alfa-Romeo-Giulia-Quadrifoglio-02

Giulia Quadrifoglion sisältä löytyy uusi hallinta- ja viihdejärjestelmä, sekä huippuluokan Harman Kardon hifit. Ohjaamo on viimeistelty taidokkaasti ja minimalistisen elegantisti. Kojelaudasta löytyy muovin lisäksi nahkaa korostetuin tikkauksin, harjattua alumiinia ja hiilikuitusomisteita.

Suosittelemme

 

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat