Vuoden kelloammattilainen 2020 – äänestä suosikkiasi

Tyyliniekka Watch Awards palkitsee yleisöäänestyksen perusteella kelloalan parhaimmiston vuodelta 2020. Vuoden kelloammattilainen -kategorian ehdokkaat ovat: 

https://youtu.be/Vf2fZ19GQIk

Sebastian Churchill

Sebastian, työkavereiden kesken Seb, toimii Lindroosin kellohuollon huoltopäällikkönä. Miehen pitkä historia Rolexin parissa on tehnyt hänestä merkin kävelevän tietopankin, niin uusien kuin vanhempien kellojen osalta. Hänessä yhdistyy tekninen osaaminen asiakaspalveluhenkisyyteen. Asiakkaat tykkäävät kysyä häneltä tietoa ja vastaus kiperimpiinkin ongelmiin löytyy nopeasti. Esimiehenä Sebastian on pidetty ja itseään korostamaton – hän ei pidä meteliä itsestään, vaan ajattelee muiden etua ensin.

Sebastian Churchill - Vuoden kelloammattilainen -ehdokas
Sebastian Churchill

 

Kari Jyrinki

Kari Jyrinki on työskennellyt ennen Hoviseppiä Sveitsissä independent-kellomerkeillä (Christophe Claret, BLU SA) monimutkaisten komplikaatiokoneistojen valmistuksen parissa. Korkean profiilin kokemuksestaan huolimatta Kari suhtautuu työhönsä nöyrästi, ja hän auttaa kollegoita, kelloseppäkoulua ja harrastajia mielellään. Hovisepille hän on rakentanut huoltotoiminnan alusta alkaen, itsenäisellä otteella. Työnantajan sanat kuvaavat Karin tekemistä hyvin; paras kelloseppäpalkkaus meidän historiassa.

Kari Jyrinki
Kari Jyrinki

 

Suosittelemme

Ilpo Harjutsalo

Ilpo Harjutsalo tunnetaan paitsi värikkäistä kauluspaidoistaan, myös hypnoottisen koukuttavista tarinoistaan eri kellomerkeistä ja -malleista. Kaiken tämän takana on vankka asiantuntemus ja syvällinen innostuneisuus kelloja kohtaan. Suomen Kultakellossa työskentelevä kellosepän koulutuksen saanut Ilpo on myös profiloitunut Grand Seiko -asiantuntijaksi, jonka lisäksi hänellä on vahvasti näppinsä pelissä Leijona Heritage -tietoisuuden lisäämisessä. Kellojen historiasta kiinnostuneena Ilpo on ollut vuosia mukana myös Kellomuseon toiminnassa.

Ilpo Harjutsalo
Ilpo Harjutsalo

 

Jari Mantila

Jari Mantila on Mr. Seiko ja Grand Seiko, sekä Leijona Heritagen isä. Perkolla työskentelevä Jari on siirtänyt olympiavoittoon ja maailmanmestaruuteen johtaneen työnteon moraalin kelloalalle ja on Suomen ahkerimpia kellomerkkien edustajia. Parhaiten hänet löytääkin jostain päin Suomea esittelemässä Seikon rannekelloja, joiden myynti Suomessa on Jarin aikana moninkertaistunut.

Jari Mantila
Jari Mantila

 

Mikko Lindfors

Mikko Lindfors on Suomen hymyilevin kellomyyjä, joka ei työtä pelkää. Perkolla työskentelevä Mikko on herra Casio ja G-SHOCK henkeen ja vereen, sillä hän oli merkin kova fani jo ennen Perkolle siirtymistään. Mikon kohdalla persoona ja edustettava brändi kohtaavat hyvin, jota voi kuvailla sanalla vauhdikas. Mikko on erittäin toivottu vieras jälleenmyyjien puolelta, sillä hänellä on aina jotain uutta myytävää, joita myös asiakkaat haluavat ostaa. Mikon työ on kantanut hedelmää, sillä merkin myynti Suomessa on kasvanut merkittävästi.

Mikko Lindfors
Mikko Lindfors

 

Tiina Parikka

Tiina Parikka on toiminut Kelloseppäkoulun rehtorina lähes kaksikymmentä vuotta. Näiden vuosien ajan Tiina Parikka on taistellut peräänantamattomasti, Leijonaemon lailla koulunsa tulevaisuuden puolesta, joka on vakavasti uhattuna valtion toisen asteen koulutuksen määrärahaleikkauksien takia. “Vapaa-ajalla” hän toimii yrittäjänä oman LADY R -korumerkkinsä parissa.

Tiina Parikka - Tyyliniekka Watch Awards 2020 Vuoden kelloammattilainen -ehdokas
Tiina Parikka

 

Ville Arzoglou

Ville Arzoglou on vannoutunut kelloharrastaja, joka tunnetaan The Watch Show Finland -tapahtumastaan. Tapahtumien järjestely on Villellä verissä ja vuonna 2020 hän oli tuottamassa suomalaisen kellovuoden korkeatasoisinta tapahtumaa, Grand Seiko -iltaa. Ville on kunnostautunut myös Kelloseppäkoulun puolestapuhujana sekä suomalaisten kellomerkkien esilletuojana.

Ville Arzoglou on The Watch Show'n isä.
Ville Arzoglou

 

Äänestä suosikkiasi

Voit äänestää suosikkiasi alla olevalla lomakkeella. Äänestys on auki 14.2.2021 kello 18 saakka.

[gravityform id=”5″ title=”false” description=”false”]

 

Yhteistyössä

Tyyliniekka Watch Awards järjestetään yhteistyössä Suomen Kelloseppäliitto ry:n ja Courtyard by Marriott Tampere Cityn kanssa.

Lue lisää