Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun finalistisormukset ovat julkaistu: mukana kaksi Kuukauden koru -suunnittelijaa

Tänään julkaistiin Vuoden Kaunein Sormus 2019 -finalistisormukset. Kilpailun järjestää Häät-lehti yhdessä I Love Me -messujen kanssa. Kymmenen finalistin joukossa on kaksi Vuoden koru -ehdokastamme, joiden koruja on esitelty Kuukauden koru -artikkelisarjassamme keväällä.

Hanna Rainion Kätkön Arktis nostettiin esiin Kuukauden koruna maaliskuussa. Arktis-korvakorut ovat käsintehtyjä ja uniikkeja. Niissä on soturinaisen henkeä yhdistettynä keijukaismaisuuteen. Taottu pinta on heleä ja raikas kuin jää. Vahvailmeiset korvakorut saivat meidät ihastumaan kevyen ja vahvan vaikutelman samanaikaiseen ilmentymään.

Isommat Arktis-korvakorut ovat kevyet, mutta eivät jää huomaamatta.
Arktis-korvakorujen uniikki pinta muodostuu käsin takomalla. .

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailuun Hanna osallistuu kullasta tehdyllä Äiti maa -sormuksella, johon inspiraation Hanna sai Pyhä-Nattanen -tunturin huipulla.

Kuva: Teemu Töyrylä/Studio Töyrylä

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailuun osallistuvan Päivi Hakkaraisen  Paravespula vulgaris -sormus on tuttu lukijoillemme Kuukauden koru -artikkelistamme huhtikuulta. Arthropoda -sarjan sormus kiinnitti huomiomme Vuoden koru -ehdokkaaksi persoonallisena katseenvangitsijana. Sormus jättää haukkomaan henkeä ihailevien huudahdusten saattelemana.

Paravespula vulgaris -sormus kultaisena on täynnä taidokkaita yksityiskohtia. Kuvassa myös saman sarjan rintaneula hopeisena.
Niveljalkaisten korusarjassa on myös paljon muita yksityiskohtaisia koruja. Aeshna juncea, siniukonkorento –rintakoru/riipus tekee vaikutuksen erityisesti suurella koollaan. Kuvassa toinen hopeakoruista on tummennettua hopeaa.

Stylefellow toivottaa paljon onnea ja menestystä kisaan! Äänestä omaa Vuoden Kaunein Sormus -suosikkiasi Häät.fi-sivustolla.

Katso kaikki Stylefellow’n Vuoden koru -ehdokkaat! Loppuvuosi tuo mukanaan vielä kolme uutta ehdokasta, jonka jälkeen yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan Vuoden koruksi.

Lue lisää