Vesa Keskinen osti nettihuutokaupasta superauton ennätyshintaan

Tuurin kyläkauppaa menestyksekkäästi luotsaava Vesa Keskinen tunnetaan automiehenä, ja hänen tallistaan löytyykin monta mielenkiintoista ja arvokastakin autoa. Keskinen teki äskettäin yhden upean lisäyksen talliinsa, sillä hän osti ennätyshintaan Ford GT -superauton Huutokaupat.com-nettihuutokaupasta.

Keskisen ostamalla, vuosimallin 2006 Ford GT -superautolla, on ajettu vain 19 200 kilometriä ja siinä on 5,4 litrainen moottori, joka kehittää vakiona 542 hevosvoimaa. Keskinen maksoi autosta 329 000 euroa, mikä on myös suurin Huutokaupat.com-palvelussa huudettu auton hinta.

Huutoaika kohteessa päättyi 7. päivä toukokuuta, mutta kaupan osapuolet hyödynsivät palvelun hintaneuvotteluominaisuutta, jonka tuloksena kauppahinnaksi muodostui lopulta 329 000 euroa. Kauppasumma on myyjäyritys VA Invest Oy:n Veijo Aspin mukaan jo maksettu.

Näitä autoja on tehty vain 3000 kpl joten hinnat nousevat korkeaksi. Kolarien kauttakin tulee luonnollista poistumaa, koska kolarit ovat niin rajuja näillä autolla. Auto on tuotu USA:sta noin kolme vuotta sitten ja sillä on ajettu 12000 mailia. Asp kertoo.

Huutokaupat.comissa autoja myyvät kaikenlaiset yritykset yksityisyrittäjistä aina isoihin autotaloihin asti. Lisäksi palvelussa myyvät monet julkisen sektorin toimijat, kuten Poliisi, Puolustusvoimat, Kunnat ja Ulosottovirastot.

Suosittelemme

Huutokaupat.comissa käy kuukaudessa yli 2,5 miljoonaa kävijää, mikä varmistaa markkinahinnan muodostumisen myytäville kohteille. Palvelussa auto saa keskimäärin 35 tarjousta kymmeneltä eri tarjoajalta.

Huutokaupat.comissa kaupataan ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, työkaluja ja muuta irtaimistoa vuosittain yli 200 miljoonalla eurolla. Huutokaupat.com on Suomen tehokkain myyntikanava, sillä autojen keskimääräinen myyntiaika palvelussa on vain 5,7 päivää.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tältä näyttää maailman kevein Toyota Land Cruiser 70

Kuvassa ei ole maailman vahvimmat miehet, vaan klassisen maastoauton uutuusmallin yksityiskohtainen ja täysikokoinen versio, joka on taitavasti valmistettu styroksista.

Toyota esitteli pienen sähkö-SUV:n konseptin – Volvo EX30:n kilpailija tulee myyntiin jo ensi vuonna

Toyota järjesti Brysselissä Euroopan markkinoille suunnatun tilaisuuden, jossa tuotiin ensimmäistä kertaa julkisuuteen vanhan mantereen asiakkaiden makuhermoon iskevä pieni sähkö-SUV. Tällä hetkellä kyse on vielä tutkielmasta, mutta autoa voidaan odottaa myyntiin jo ensi vuonna.

Vihdoinkin uusi Lancia – täyssähköinen Ypsilon esitellään helmikuussa

Lancialla on hieno historia, mutta viime vuodet ovat olleet melkoista tuskien taivalta perinteikkäälle italialaismerkille. Lancia on myynyt ainoastaan Italiassa pahasti ikääntymään päässyttä Ypsilonia, mutta tilanteeseen on luvassa helpotusta jo pikapuoliin.

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Tyyliniekan uusimmat