Vesa Keskinen osti nettihuutokaupasta superauton ennätyshintaan

Tuurin kyläkauppaa menestyksekkäästi luotsaava Vesa Keskinen tunnetaan automiehenä, ja hänen tallistaan löytyykin monta mielenkiintoista ja arvokastakin autoa. Keskinen teki äskettäin yhden upean lisäyksen talliinsa, sillä hän osti ennätyshintaan Ford GT -superauton Huutokaupat.com-nettihuutokaupasta.

Keskisen ostamalla, vuosimallin 2006 Ford GT -superautolla, on ajettu vain 19 200 kilometriä ja siinä on 5,4 litrainen moottori, joka kehittää vakiona 542 hevosvoimaa. Keskinen maksoi autosta 329 000 euroa, mikä on myös suurin Huutokaupat.com-palvelussa huudettu auton hinta.

Huutoaika kohteessa päättyi 7. päivä toukokuuta, mutta kaupan osapuolet hyödynsivät palvelun hintaneuvotteluominaisuutta, jonka tuloksena kauppahinnaksi muodostui lopulta 329 000 euroa. Kauppasumma on myyjäyritys VA Invest Oy:n Veijo Aspin mukaan jo maksettu.

Näitä autoja on tehty vain 3000 kpl joten hinnat nousevat korkeaksi. Kolarien kauttakin tulee luonnollista poistumaa, koska kolarit ovat niin rajuja näillä autolla. Auto on tuotu USA:sta noin kolme vuotta sitten ja sillä on ajettu 12000 mailia. Asp kertoo.

Huutokaupat.comissa autoja myyvät kaikenlaiset yritykset yksityisyrittäjistä aina isoihin autotaloihin asti. Lisäksi palvelussa myyvät monet julkisen sektorin toimijat, kuten Poliisi, Puolustusvoimat, Kunnat ja Ulosottovirastot.

Suosittelemme

Huutokaupat.comissa käy kuukaudessa yli 2,5 miljoonaa kävijää, mikä varmistaa markkinahinnan muodostumisen myytäville kohteille. Palvelussa auto saa keskimäärin 35 tarjousta kymmeneltä eri tarjoajalta.

Huutokaupat.comissa kaupataan ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, työkaluja ja muuta irtaimistoa vuosittain yli 200 miljoonalla eurolla. Huutokaupat.com on Suomen tehokkain myyntikanava, sillä autojen keskimääräinen myyntiaika palvelussa on vain 5,7 päivää.

Lue lisää