Ukraina-keräys yhdistää kelloharrastajat ja kelloalan yritykset

Venäjän hyökättyä Ukrainaan ovat kelloharrastajat sekä alan yritykset yhdistäneet voimansa Ukraina-keräykseen, jonka kohteena on SPR:n Katastrofirahasto.

Kelloharrastajat-yhteisö on tehnyt vuosien saatossa merkittävää hyväntekeväisyystyötä joulukeräysten merkeissä, joilla on kerätty useita satoja tuhansia euroja lasten ja nuorten sekä mielenterveystyön hyväksi. Koska Venäjän hyökkäys Ukrainaan on herättänyt huolta niin harrastajien kuin alan yritysten keskuudessa, masinoi Kelloharrastajat nopeasti SPR:n Katastrofirahaston hyväksi Ukraina-keräyksen.

Ukraina-keräys käytännössä

Keräyksen kokonaispottia kerrytetään monella tavalla, joista merkittävintä osaa näyttelee erilaiset huutokaupat, joissa kelloharrastajat ja heidän yrityksensä, sekä kelloalan yritykset asettavat tuotteitaan ja palveluitaan huutokaupattavaksi Kelloharrastajien FB-ryhmässä, sekä muissa kelloryhmissä. Huutokauppasummat maksetaan digitaaliseen keräyslippaaseen.

SPR valikoitui keräyksen kohteeksi yhteisön päätöksellä. Vakiintuneen humanitääriseen avustustyöhön keskittyneen toimijan valitseminen keräyksen kohteeksi mahdollistaa lahjoittamisen matalalla kynnyksellä niin yksityisille kuin yrityksille. Keräykseen voi osallistua kuka tahansa.

Osallistu keräykseen täältä, tai klikkaamalla Tyyliniekan yläreunassa olevaa banneria.

Lue lisää