Tyyliniekka Finlandia-talossa 11.10.2014

Tyyliniekka osallistuu yhteistyökumppaneidensa kanssa Finlandia-talossa lauantaina 11. lokakuuta järjestettävään Helsingin Nuorkauppakamarin 60-vuotisjuhlaseminaariin, joka on osa Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vaalikokousohjelmaa.

ELE-teemalla järjestettävä kokousviikonloppu kokoaa yli 600 nuorkauppakamarilaista ympäri Suomea ja lauantain korkeatasoisen seminaarikattauksen lisäksi luvassa on perjantaista sunnuntaihin kestävää vaalikampanjointia, joka huipentuu nuorkauppakamarijärjestön kansallisten tekijöiden valintaan vuodelle 2015.

Tyyliniekka-Finlandia-talo

Vaikuttamisen eri tasot -seminaari

3-4
Joose Luukkanen

Seminaari kokoaa lauantain ajaksi yli 15 tämän hetken kuuminta suomalaista eturivin asiantuntijaa pohtimaan, mitä on työelämä tänään ja tulevaisuudessa, kuinka päivität osaamisesi ja verkostosi seuraavalle tasolle. Inspiroivina kouluttajina toimivat mm. Anne Kukkohovi, Mika Mäkeläinen, Jani Toivola, Teemu Arina ja Simo Routarinne.

Päivän käytännönläheisimmän koulutuksen vetää Tyyliniekan Joose Luukkanen, joka johdattelee osallistujat klassisen tyylin saloihin kello 12:30 – 13:30 välisenä aikana.

Osallistu seminaariin, ilmoittaudu 1.10. mennessä
Lauantain seminaari on kaikille avoin tilaisuus, jonka hinta on vain 69 euroa. Tarkemmat tiedot tapahtumasta ja osallistumisesta löydät kokousjärjestäjän sivuilta.

Trade show

Joosen koulutuksen lisäksi Tyyliniekka näkyy ja kuuluu trade show -alueella, jossa esittelemme Tyyliniekan blogin ja foorumin ohella mm. BEdesignin, Herrainpukimon, Mukaman ja Kämmenen tuotteita. Tuotteita voi myös ostaa paikan päällä, joten nyt on oivallinen tilaisuus pistää vaatekaappi kerralla kuntoon.

Tyyliniekan tuotteiden lanseeraus
Lauantaina esittelemme Tyyliniekan koulutus- ja palvelutuotteet, joita olemme kehittäneet viimeisen puolen vuoden aikana.

Mujjon Macbook Folio on tyylikäs valinta työkäyttöön. Kuva: Mukama
Mujjon Macbook Folio on tyylikäs valinta työkäyttöön. Kuva: Mukama

Nuorkauppakamari on voimakas verkosto

Tyyliniekan osasto on nuorkauppakamariverkoston voimannäyte. Tyyliniekan viisikosta valtaosalla on nuorkauppakamaritaustaa joko jäsenenä tai yhteistyökumppanin edustajana. Trade show -kumppaneista BEdesignin perustaja on Aurajoen nuorkauppakamarin jäsen, Herrainpukimo on puolestaan Pirkanmaan nuorkauppakamarin monivuotinen yhteistyökumppani.

Luontaista yhteistyötä
Trade show -alueella Herrainpukimon mallipuvut ja -paidat ripustetaan BEdesignin vaaterekkiin.

BEdesignin Lume Coatrack Large vasemmalla, Small oikealla.
BEdesignin Lume Coatrack Large vasemmalla, Small oikealla.

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Nuorkauppakamari kehittää yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi.

Suomessa varsinaisia jäseniä on noin 2 500 ja yhdessä alumnien kanssa noin 5 000. Globaalisti nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin.

Lue lisää nuorkauppakamarin toiminnasta: www.nuorkauppakamarit.fi

 

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Klassikkoja ja tuoreita suosikkeja – talvijalkineet moneen tyyliin ja makuun

Tämä talvi on ollut sään puolesta ailahtelevainen. Lumen sijaa taivaalta on tullut useammin vettä. Entistä kosteammat talvet asettavat myös...

Aika tyylikäs välitilinpäätös

Aika tyylikäs on maksuton tapahtumakonsepti, jonka olemme järjestäneet seitsemän kertaa yhteistyössä Iskun kanssa. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin keskiviikkoiltana 2. marraskuuta...

Näin pukeudut etiketin mukaisesti Linnan juhliin

Linnan juhlien etiketti on yksinkertainen ja selkeä. Miehillä pukuna on frakki, naisilla suuri iltapuku. Frakin voi korvata myös tummalla puvulla.

Utualla laukkujen lisäksi nyt valikoimissa myös vaatteita

Utuan tarina näki päivänvalon 2014, kun Utua-laukkumerkki saapui markkinoille ensimmäisellä mallistollaan. Tänä vuonna Utua laajensi valikoimaansa myös vaatteisiin. Utuan...

Kotimaiset neulemekot taistelevat tylsyyttä ja kylmyyttä vastaan tyylikkäästi

Esittelemme tässä artikkelissa meidän poiminnat Suomessa valmistetuista neulemekoista, jotka herättelevät valikoiman laajaan kirjoon niin malleissa kuin tyyleissä, persoonallisuutta unohtamatta.

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...