Tyyliniekka Finlandia-talossa 11.10.2014

Tyyliniekka osallistuu yhteistyökumppaneidensa kanssa Finlandia-talossa lauantaina 11. lokakuuta järjestettävään Helsingin Nuorkauppakamarin 60-vuotisjuhlaseminaariin, joka on osa Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vaalikokousohjelmaa.

ELE-teemalla järjestettävä kokousviikonloppu kokoaa yli 600 nuorkauppakamarilaista ympäri Suomea ja lauantain korkeatasoisen seminaarikattauksen lisäksi luvassa on perjantaista sunnuntaihin kestävää vaalikampanjointia, joka huipentuu nuorkauppakamarijärjestön kansallisten tekijöiden valintaan vuodelle 2015.

Tyyliniekka-Finlandia-talo

Vaikuttamisen eri tasot -seminaari

3-4
Joose Luukkanen

Seminaari kokoaa lauantain ajaksi yli 15 tämän hetken kuuminta suomalaista eturivin asiantuntijaa pohtimaan, mitä on työelämä tänään ja tulevaisuudessa, kuinka päivität osaamisesi ja verkostosi seuraavalle tasolle. Inspiroivina kouluttajina toimivat mm. Anne Kukkohovi, Mika Mäkeläinen, Jani Toivola, Teemu Arina ja Simo Routarinne.

Päivän käytännönläheisimmän koulutuksen vetää Tyyliniekan Joose Luukkanen, joka johdattelee osallistujat klassisen tyylin saloihin kello 12:30 – 13:30 välisenä aikana.

Osallistu seminaariin, ilmoittaudu 1.10. mennessä
Lauantain seminaari on kaikille avoin tilaisuus, jonka hinta on vain 69 euroa. Tarkemmat tiedot tapahtumasta ja osallistumisesta löydät kokousjärjestäjän sivuilta.

Trade show

Joosen koulutuksen lisäksi Tyyliniekka näkyy ja kuuluu trade show -alueella, jossa esittelemme Tyyliniekan blogin ja foorumin ohella mm. BEdesignin, Herrainpukimon, Mukaman ja Kämmenen tuotteita. Tuotteita voi myös ostaa paikan päällä, joten nyt on oivallinen tilaisuus pistää vaatekaappi kerralla kuntoon.

Tyyliniekan tuotteiden lanseeraus
Lauantaina esittelemme Tyyliniekan koulutus- ja palvelutuotteet, joita olemme kehittäneet viimeisen puolen vuoden aikana.

Suosittelemme

Mujjon Macbook Folio on tyylikäs valinta työkäyttöön. Kuva: Mukama
Mujjon Macbook Folio on tyylikäs valinta työkäyttöön. Kuva: Mukama

Nuorkauppakamari on voimakas verkosto

Tyyliniekan osasto on nuorkauppakamariverkoston voimannäyte. Tyyliniekan viisikosta valtaosalla on nuorkauppakamaritaustaa joko jäsenenä tai yhteistyökumppanin edustajana. Trade show -kumppaneista BEdesignin perustaja on Aurajoen nuorkauppakamarin jäsen, Herrainpukimo on puolestaan Pirkanmaan nuorkauppakamarin monivuotinen yhteistyökumppani.

Luontaista yhteistyötä
Trade show -alueella Herrainpukimon mallipuvut ja -paidat ripustetaan BEdesignin vaaterekkiin.

BEdesignin Lume Coatrack Large vasemmalla, Small oikealla.
BEdesignin Lume Coatrack Large vasemmalla, Small oikealla.

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Nuorkauppakamari kehittää yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi.

Suomessa varsinaisia jäseniä on noin 2 500 ja yhdessä alumnien kanssa noin 5 000. Globaalisti nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin.

Lue lisää nuorkauppakamarin toiminnasta: www.nuorkauppakamarit.fi

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tyylikkäästi tien päälle – esittelyssä Montblanc Sartorial Medium -reppu

Mustasta nahkasta tehty Montblanc Sartorial Medium -reppu on tyylikäs ja ergonominen valinta liikkuvaan työhön.Olen etsinyt jonkin aikaa matkatyöhön sopivaa laukkua, jossa kulkeutuisi mukana peilitön...

Montblanc tuo toimivan tyylin matkustamiseen

Montblanc on monelle synonyymi laatukynille, jonka lisäksi valmistajan laukut ja reput edustavat alansa tyylikkäintä ja laadukkainta osaamista. Unohtaa ei sovi myöskään rannekelloja, joista löytyy...

Underbros pukee miehen ensimmäisen kerroksen

Underbros on täyttänyt suomalaisen miehen vaatekaapista puutteen, joka ei näy ulospäin, mutta joka tuntuu hyvältä. Kyse on tietenkin istuvista alusvaatteista.Olen kirjoittanut vuosien ajan siitä,...

Titaaninen unelmakello – BVLGARI Octo Finissimo

Lähes yhdeksän vuoden matkani tyylin ja rannekellojen parissa on saavuttanut eräänlaisen lakipisteen, sillä olen löytänyt merkin ja mallin, johon olen palannut säännöllisesti viimeisen puolen...

Tyyliniekan uusimmat