The Watch Show Finland järjestetään 18.-19. toukokuuta

The Watch Show Finland on korkeatasoinen kelloihin keskittynyt tapahtuma, joka järjestetään 18.-19. toukokuuta Helsingin Kattilahallissa. Ville Arzogloun ideoiman ja vetämän tapahtuman lipunmyynti alkoi tänään sunnuntaina ja tavoitteena on rikkoa tuhannen osallistujan raja.

Viime vuonna The Watch Show oli yksipäiväinen tapahtuma, joka keräsi reilut 600 osallistujaa, sekä toistakymmentä näytteilleasettajaa. Syksyllä Bottalla järjestetty pienempi show keräsi yli sata henkeä ja keskittyi voimakkaasti Kelloharrastajien, S.U.F Helsingin ja Moomin Charactersin yhteistyökellon julkaisuun, sekä Kelloharrastajien Joulukeräyksen huutokauppaan.

The Watch Show Finland 2018

Ville Arzogloun mukaan tämän vuoden The Watch Show kasvaa viime vuoden ensimmäisestä tapahtumasta merkittävästi. Mukaan on tulossa uusia toimijoita ja messuilla voi tänä vuonna tutustua mm. Kelloseppäkoulun toimintaan.

Ville Arzoglou on The Watch Show'n isä.
Ville Arzoglou on The Watch Show’n isä.

Toinen merkittävä uudistus on tapahtuman laajeneminen kaksipäiväiseksi, joista perjantain iltatapahtuma on suunnattu täysi-ikäisille kävijöille – lauantain ollessa koko perheelle suunnattu vierailupäivä.

Uutta on myös se, että Tyyliniekka toimii The Watch Show’n mediakumppanina ja tulemme yhteistyön merkeissä tuottamaan mm. live-lähetyksiä tapahtumasta.

The Watch Show’n päivälipun hinta on 20 euroa, ja alle 12 vuotiaat pääsevät sisälle (lauantaina) ilmaiseksi huoltajan kanssa. Lisätietoja The Watch Show’n aikatauluista ja lipunmyynnistä löytyy osoitteesta https://thewatchshow.fi.

Lue lisää