Tampereen Mustanlahden satama on kesäkeskiviikkoisin autoharrastajan paratiisi – tässä ovat parhaat palat viimeisimmästä kokoontumisesta

Tampereen seudun museoautoharrastajat ovat kokoontuneet jo vuosikausia keskiviikkoiltaisin Särkänniemen huvipuiston kupeessa sijaitsevaan Mustanlahden satamaan. Tapaamiset alkavat vapun jälkeen ja jatkuvat niin pitkälle syksyyn kuin kaunista säätä ja intoa riittää. Museoautoilijoiden myötä paikalle löysivät tiensä myös jenkkiautoharrastajat, ja nykyään Mustaanlahteen ovat tervetulleita kaikki harrasteautot valmistusmaasta ja vuosimallista riippumatta.

Jos autojen lisäksi myös kaksipyöräiset kiinnostavat, moottoripyöräharrastajat kokoontuvat Mustaanlahteen päivää aiemmin eli tiistai-iltaisin. Tulevaisuudessa Särkänniemen kupeessa tapahtuvien miittien kohtalo on valitettavasti auki Mustanlahden satama-alueen kehityssuunnitelmien vuoksi, mutta ainakin tänä kesänä on päästy vielä kokoontumaan vanhaan malliin.

Erityisesti elokuussa kiireisimmän kesälomakauden päätyttyä paikalla on ollut autoja niin paljon, että myöhemmin tulleet ovat joutuneet poistumaan paikalta koska oma auto ei ole sopinut enää mihinkään koloon. Sateella tilanne on tietysti toinen, mutta tälläkin viikolla satama oli aivan täynnä vaikka uhkaavan tummat pilvet leijuivat jo taivaalla. Tässä kuvakooste viimeisimmän kokoontumisen parhaista paloista:

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Vippaa mulle Viitonen – Renaultin pikkuautoklassikko syntyy uudelleen sähköautona

Renault esitteli kolmisen vuotta sitten konseptin täyssähköisestä retrotyylisestä 5:stä. Tutkielma sai sen verran positiivisen vastaanoton, että tämänvuotisessa Geneven autonäyttelyssä ensi-iltansa saava tuotantomalli näyttää lähes identtiseltä konseptiauton kanssa.

Käytettyjen autojen hinnat lähestyvät Yhdysvalloissa jo pandemiaa edeltänyttä tasoa

Käytettyjen autojen markkinat ovat Yhdysvalloissa vahvassa syöksykierteessä, sillä hinnat ovat jatkaneet jyrkkää laskuaan vuoden 2024 alkupuolella. Yleinen hintataso ei ole kuitenkaan vielä saavuttanut pandemiaa edeltävää tasoa tavallista suuremman kysynnän vuoksi.

Tässä on VW-konsernin ensimmäinen täyssähköinen hot hatch – Cupra Born VZ tarjoilee yli 320 hevosvoimaa

Cupra Born on asemoitu Volkswagen ID.3:n sporttisemmaksi sisarmalliksi, mutta hot hatchin statukseen sähköauton voimavarat eivät ole vielä riittäneet. Asian pitäisi muuttua nyt esitellyn VZ:n myötä.

Talvitestissä Citroën C5 X

Citroën C5 X:n talvitesti piti sisällään 1500 kilometriä matka- ja nurkka-ajoa, talvisään eri olomuodoissa nollakelistä lähes 30 pakkasasteeseen.

Tyyliniekan uusimmat