Tampereen Mustanlahden satama on kesäkeskiviikkoisin autoharrastajan paratiisi – tässä ovat parhaat palat viimeisimmästä kokoontumisesta

Tampereen seudun museoautoharrastajat ovat kokoontuneet jo vuosikausia keskiviikkoiltaisin Särkänniemen huvipuiston kupeessa sijaitsevaan Mustanlahden satamaan. Tapaamiset alkavat vapun jälkeen ja jatkuvat niin pitkälle syksyyn kuin kaunista säätä ja intoa riittää. Museoautoilijoiden myötä paikalle löysivät tiensä myös jenkkiautoharrastajat, ja nykyään Mustaanlahteen ovat tervetulleita kaikki harrasteautot valmistusmaasta ja vuosimallista riippumatta.

Jos autojen lisäksi myös kaksipyöräiset kiinnostavat, moottoripyöräharrastajat kokoontuvat Mustaanlahteen päivää aiemmin eli tiistai-iltaisin. Tulevaisuudessa Särkänniemen kupeessa tapahtuvien miittien kohtalo on valitettavasti auki Mustanlahden satama-alueen kehityssuunnitelmien vuoksi, mutta ainakin tänä kesänä on päästy vielä kokoontumaan vanhaan malliin.

Erityisesti elokuussa kiireisimmän kesälomakauden päätyttyä paikalla on ollut autoja niin paljon, että myöhemmin tulleet ovat joutuneet poistumaan paikalta koska oma auto ei ole sopinut enää mihinkään koloon. Sateella tilanne on tietysti toinen, mutta tälläkin viikolla satama oli aivan täynnä vaikka uhkaavan tummat pilvet leijuivat jo taivaalla. Tässä kuvakooste viimeisimmän kokoontumisen parhaista paloista:

Lue lisää