Talven tyylikkäin huivi

Kaupallinen yhteistyö: Herrainpukimo

Talvipukeutumisen ei tarvitse olla tylsää kylmyydeltä suojautumista, sillä vaate- ja asustevalinnoilla siitä voi tehdä näyttävää menemättä kuitenkaan riikinkukkoilun puolelle. Jos pukeutumisen haluaa pitää hillittynä, kannattaa pieni irtiotto tehdä yksittäisillä asusteilla. Helpoin asuste tyylittelyyn on ehdottomasti kaulahuivi. Kaulahuiveissa riittää valinnanvaraa runsaasti niin materiaalien kuin kuvioiden puolesta.

talvipukeutuminen-merino-silkki

Tämän talven ehdottomasti tyylikkäin huivi omaan vaatekaappiini on tullut Herrainpukimon talvimallistosta. Kun näin huivin käydessäni Herrainpukimon Turun myymälässä, oli se rakkautta ensisilmäyksellä. Timanttikuvioinen merinovilla-silkkisekoitteinen huivi on kliseisesti sanoen ajattoman tyylikäs valinta monenlaiseen pukeutumiseen. Huivi soveltuu hyvin formaaliin bisnespukeutumiseen, kuin myös vapaampaan casual-tyyppiseen pukeutumiseen.

Merinosilkkisekoitteisena se on myös lämmin ja hienon kudontansa ansiosta se tuntuu kaulassa silkinpehmeältä. Huivilla pärjää myös hyvin suhteellisen kovillakin pakkasilla, joten arkihuiviksi se on hyvä valinta. Ja kuten Instagramistani voi päätellä, huivi on ollut matkassa säännöllisesti. 🙂

Ilahduttavasti kuulin myös, että samainen huivi sai runsaasti kehuja kansainvälisillä Pitti Uomo -messuilla, jossa se nähtiin Herrainpukimon toimitusjohtaja Tuukka Simosen kaulassa.

Suosittelemme

 

Disclaimer:
Herrainpukimo on Tyyliniekan pitkäaikainen yhteistyökumppani ja henkilökohtainen suosikkivaatettajani.

 

Lue lisää