Suojakaide lävisti luksus-Bentleyn koko auton mitalta – auto myytiin nettihuutokaupassa

Bentley Mulsanne on loistoauto, joka painii samassa luokassa legendaarisen Rolls Roycen kanssa. Tämä 6,8 litraisella V8:lla varustettu vuoden 2011 Mulsanne oli päätynyt myyntiin yhdysvaltalaisen nettihuutokaupan sivulle pahoin kolaroituna ja auto on sivuston mukaan myös myyty siinä kunnossa.

Jos se, että kolaroi Bentley Mulsanne -loistoauton on harvinaista, mutta että onnistuu osumaan tien suojakaiteeseen niin, että kaide lävistää koko auton pituussuunnassa on ihme. Kaide on mennyt Bentleyn oikean puolen ajovalon kohdalta sisään ja matkannut aivan oven sisäpuolella auton perään asti ja tullut ulos takavalon kohdalta. Sisäkuvista päätellen kaide ei ole osunut auton matkustajiin, mikä on hyvä asia.

Bentley on kyllä melkoisen mittavan remontin tarpeessa, mutta kyllä joku näyttää uskovan sen korjaamiseen tai sitten on aikeissa purkaa sen varaosiksi, sillä auto on myyty. Ja, ostaja on saanut vielä kaupan päälle palan vankkaa suojakaidettakin! Sivustolla ei mainita auton myyntihintaa, mutta sen arvioitu hinta uutena on 131 398 dollaria, mikä on noin 113 500 euroa. Sivusto ei kerro auton lopullista myyntihintaa, mutta huudot ovat alkaneet 13 100 dollarista!

LähdeCopart

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Tyyliniekan uusimmat