Seiko Presage Sharp Edged -mallisto sai näyttäviä uutuuksia

Vuonna 2020 ensiesitelty Seiko Presage Sharp Edged -mallisto nousee uusimpien lisäysten myötä tyylikkäiden käyttökellojen raskaaseen sarjaan.

Terävästä muotokielestä tutuksi tullut Sharp Edged -mallisto sisältää kolmiosoittimisia perusmalleja, sekä tänä vuonna esiteltyjä GMT-kellomalleja. Omaan käyttööni päätyi nopealla ostopäätöksellä alkuvuodesta valkotauluinen malli, jonka hyvällä tavalla 80-lukua henkivä ulkonäkö osui ja upposi suoraan sydämeeni.

Nyt edessä oli toisen kerran rakkautta ensisilmäyksellä, kun japanilaisvalmistaja lisäsi mallistoon kolme uutta mallia. Näistä antrasiitinharmaalla kellotaululla ja kultaisilla indekseillä sekä osoittimilla varustettu SPB231J1 toimitetaan nahkarannekkeella, kun taas mustanpuhuva SPB229J1 ja tulipunainen SPB227J1 sisältävät hopeanväriset indeksit ja osoittimet, sekä teräsrannekkeen – joka on mustassa mallissa niin ikään musta.

Esiteltyjen Sharp Edged -uutuuksien istuvuus on aiempien mallien tapaan kunnossa, samoin teknisesti ne tarjoavat hintaansa nähden runsaasti suorituskykyä mm. 70 tunnin käyntivaransa myötä. Kokoluokka on useimpiin ranteisiin erinomainen 39,3 millimetriä, jonka lisäksi lyhyet korvakkeet takaavat hyvän istuvuuden ranteen päällä.

Seiko Presage Sharp Edged istuu ranteeseen erinomaisesti.

Juuri oikealla tavalla punainen

Kuten otsikosta voi päätellä, sydämeni sykähti nimenomaisesti punatauluiselle mallille. Syy on kohdallani yksiselitteinen, sillä kellotaulun värimaailma on juuri oikealla tavalla punainen, eli ei liian räikeä. Tämä elegantti fiilis on saavutettu taulun ulkoreunaa kohti tummenevalla liukuvärityksellä, joka katselusuunnasta riippuen häivyttää tai korostaa hampunlehteä imitoivaa Asanoha-kuvioitua kellotaulua.

Suosittelemme

SPB227J1

Sharp Edged SPB227J1
Punatauluinen (SPB227J1) Sharp Edged oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Uutuusmalleihin tutustuminen ja kuvaaminen johti pienen harkinnan jälkeen siihen, että ostin itselleni punatauluisen mallin valkoisen kaveriksi. Saman kellomallin hankkiminen kahdella eri tauluvariaatiolla on minulle harvinaista, mutta tällä(kin) kertaa tunne vei järkeä kuin litran mittaa. 🙂 Ja onpahan kellolaatikossani nyt Japanin lipun värit edustettuina.

Yhteenveto

Kuten jo aiemmin kirjoitin, Sharp Edged on kerrassaan mainio mallisto Seikolta, joka on jäänyt aiemmin hieman taka-alalle kuluttajien silmissä. GMT-mallien ja viimeistään näiden uutuuksien myötä Sharp Edged on noussut käyttökellojen raskaaseen sarjaan, sillä se tarjoaa runsaasti eri tyylisiä vaihtoehtoja kohtuuhintaista kelloa etsivälle kuluttajalle.

Seiko Presage Sharp Edged -malliston uutuuksia.

Seiko Presage Sharp Edged -mallistoa myyvät Seiko Elite -kauppiaat ympäri Suomea ja uutuuksien suositushinta on 1.050 (nahkaranneke) – 1.090 euroa (teräsranneke).

Lue lisää