SEAT tuo täysdigitaalisen mittariston myös Ibiza ja Arona -malleihin

Täysdigitaaliset mittaristot alkavat levitä Premium-autoista myös kansanomaisempiin malleihin ja nyt Volkswagen Groupin omistama SEAT tuo Ibiza ja Arona -automalleihinsa täysdigitaaliset mittaristot.

Digital Cockpit -järjestelmän päätähtenä on ratin takana sijaitseva 10,25-tuumainen 1280 x 480 pikselin TFT-näyttö. Näytössä on kolme päätilaa: Classic, Digital ja Dynamic View, joita vaihdellaan ratista löytyvällä View-painikkeella. Näyttöön saa halutessaan esimerkiksi analogisen “viisarimittarin” ja ajotietokoneen, radion tai puhelimen -tietoja, tai vaikkapa koko näytön kokoisen navigaattorin kartan, mikäli navigaattori on rastitettu lisävarustelistalta.

Popup-ilmoitukset, kuten tulevat puhelut ilmestyvät mittaristoon tilanteen mukaan. Muokatut näyttötilat voidaan tallentaa muistiin kuljettajakohtaisesti ja tarjolla on kolme muistipaikkaa. Mittariston valaistus säätyy automaattisesti valaistusolosuhteiden mukaan. Digital Cockpit -järjestelmä on saatavana lisävarusteena ja se myös sisältyy joihinkin laajempiin varustepaketteihin.

Lue lisää