Sammareilla tarkenee pakkasessa

Kuten jo aiemmin totesimme, niin vielä ei ole löytynyt vakosamettia voittanutta housumateriaalia talvipakkasille. Toki pilkkihaalarit ja merinokalsarit ovat lämpimämpiä, mutta ei kuitenkaan aivan yhtä tyylikkäitä vaihtoehtoja toimistotyöläisen katuvaelluksille. Aikaisempina talvina juuri housut ovat olleet itselle ne heikoin lenkki. Kaapista löytyneet ohuet puuvillachinot tai farkut ovat olleet aina auttamatta liian kylmiä, vaikka niillä pärjääkin vielä noin kymmenen asteen pakkasessa. Jostain syystä kaappiin ei ollut päätynyt yhtään paria sammareita.

Tilanteeseen tuli korjaus kun Bexley toimitti testiin heidän adjusted-fit sammarit. Kapea leikkaus ja elastaanin tuoma pieni jousto kuulosti hyvältä yhdistelmältä jo kättelyssä.

Bexleyn sammarit

Sammarit ja Chukkat

Posti toikin nopeasti petroolinsiniset pöksyt kotiin ja ensivaikutelma oli positiivinen. Housujen rise, eli vyötärön korkeus, on hieman korkeampi mihin olin tottunut, mutta en antanut sen häiritä. Pääasia, että housut tuntuvat hyvältä jalassa. Lahkeet olivat juuri sopivan kapeat omaan tyyliini ja materiaali mukavan eloisa. Pieni miinus tulee siitä että tummaan samettikankaaseen tarttuu pöly herkästi.

Noin kuukauden käytön jälkeen fiilikset ovat edelleen positiiviset. Leikkaus on sen verran hyvä että taidan tilata jossain vaiheessa myös chinot samoilla spekseillä.

Suosittelemme

Kuvissa Loaken Kempton chukka-saappaat.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat