Miten yhdistellä chukka-saappaita?

Listasimme aikanaan kaikki miehen kenkäkaapin olennaiset yksilöt. Nostimme listalle myös chukkan eli nilkkasaappaan – onhan se yksi monikäyttöisimmistä kenkämalleista mitä mies voi omistaa. Jostain syystä omaan vaatekaappiini kyseinen malli ei kuitenkaan koskaan ollut päätynyt ja syksyn kunniaksi päätin korjata tilanteen.

Loake Kempton – klassinen chukka-saapas

Suurin osa kengistäni on espanjalaisen Meerminin valmistamia edullisen pään laatujalkineita ja ajattelin, että välillä on hyvä katsoa myös mitä muut merkit tarjoavat. Käännyin vaasalaisen Anderssen&Kurki -nimisen verkkokaupan puoleen huomatessani, että heillä on valikoimissaan mm. Loaken kenkiä. Heidän valikoimista löysinkin Loaken Kempton -mallin, joka on erittäin perinteinen versio chukka-saappaasta. Valitsin oman parini mokkanahkaisena, koska se on klassinen chukka-saappaan materiaali.

 

[quote type=”center”]Oma tyylini on aika rento ja usein jalassani näkee farkut, chinot tai sammarit. Reilun kuukauden aikana mokkanahkaiset chukkat ovat osoittautuneet erittäin toimivaksi osaksi omaa kokonaisuutta, vai mitä itse olette mieltä?[/quote]

 

Tummanruskea mokkanahka toimii ainakin beigen väristen chinojen kanssa.

Suosittelemme

Loake chukkat chinojen kanssa

Mokkasaappaat ja chinot

Kuten myös Bexleyn petroolinsinisten vakosamettihousujen kanssa.

Loaken Kempton ruskealla mokkanahalla

Loake Kempton ja yönsiniset samettihousut

Kirjoitin kengistä lyhyen arvostelun myös henkilökohtaisen blogini puolelle, se on luettavissa englannin kielellä täällä.

Lue lisää