Pohjanmaan Kalusteen Loft on löhösohvien Cadillac modernilla ilmeellä

Kaupallinen yhteistyö: Isku

Iskussa yksinoikeudella myytävän Pohjanmaan Kalusteen Loft-sohvalla on kaksi puolta. Massiivisen ja kulmikkaan kuoren alle kätkeytyy hellä syleily, joka tekee istumistuntumasta pehmeän ja pesämäisen.

Pohjanmaan Kalusteen Loft-sohvasarja on massiivisen kokoinen. Konstailematon muotokieli ja sohvan korkea maavara kuitenkin sirontaa ilmettä.

Syvärunkoinen sohva sopii rentoon oleskeluun

Loft-sohva on ehdottomasti yksi massiivisimmista sohvista markkinoilla, mutta ilman raskasta vaikutelmaa. Vaikka sohva ulkonäöllisesti on sirolinjainen, on Loftin erottava tekijä, useasta muusta sohvamallista, syvärunkoisena sohvana sen istuimen syvyys. Loft on kuin luotu rentoon löhöilyyn.  Sohvalla päivän kiireet unohtuvat ja maailma pakenee, kun työpäivän päätteeksi rentoutuu vaikkapa hyvän elokuvan pariin. Sohvan syvyys kannattaa ottaa huomioon omaa sohvahankintaasi pohtiessa, sillä usein mitoissa tuijotetaan vain sohvan pituutta ja unohdetaan, että niin käyttökokemukseen kuin sohvan sijoitteluun vaikuttaa myös sohvan ja istuimen syvyys.

-- MAINOS --

Pohjanmaan Kalusteen Loft-sohva löydät Iskun valikoimista.

Suoralinjaisia muotoja ja muhkeita tyynyjä

Sohvan käsinojat noudattelevat nykytrendien mukaista siroa muotoa. Niiden pieni kulma ja kallistus luo kuitenkin oman persoonallisen, ja tunnistettavan, ilmeen Loft-mallistoon. Loft-sohvan käsinojat ovat yhtä korkeat selkänojan kanssa, mikä tekeekin sohvasta pesämäinen ja syleilevän.

Käsinojat ovat kapeat ja korkeat. Niiden viiste on moderni yksityiskohta.

Istuinmukavuus on muutenkin Loftissa erinomainen. Istuin- ja selkänojatyynyihin on saatavissa vaahtomuovin lisäksi pehmustevaihtoehtona myös höyhentäyte, joka luo kokemukseen vieläkin enemmän pilvimäistä pehmeyttä. Kulmikkaita ja suoraviivaisia muotoja pehmentää suurikokoiset, muhkeat, selkänojatyynyt.

Sohvan jykeviä suoraviivaisia muotoja pehmentään muhkeat selkänojatyynyt.

Valitse oma kokoonpanosi useista vaihtoehdoista

Loft-sarjan sohvat koostuvat käsinojallisista moduulipalavaihtoehdoista ja keski-istuinosista sekä rahista.  Vaikka erilaisia moduuleita ei ole lukuisia, eri moduuliyhdistelmin sohvasta on saatavilla monia erilaisia variaatioita, joista voit muodostaa mieleisesi kokoonpanon omaan kotiisi.  Kuviemme sohva koostuu kahdesta leveämmästä käsinojallisesta palasta (AV130 ja AO130). Tällöin sohvan leveydeksi muodostuu 260cm.

Eri moduleita yhdistelemällä voi rakentaa monenlaisia sohvakokonaisuuksia.

Kuvan kokoonpano koostuu kahdesta leveämmästä käsinojallisesta palasta sekä reilunkokoisesta rahista.

Rahi on monikäyttöinen lisäosa

Asettelemalla rahin kiinni sohvaan saa divaanimaisen löhöilypaikan. Rahi on jykevä ja pysyy hyvin tähänkin tarkoitukseen paikallaan. Kohteeseen valittiin tarkoituksella ylisuuri sohva, koska ajanvietto sohvan ääressä ystävien kanssa on asunnon omistajalle tärkeää. Sohvaostoksilla divaanillinen sohva oli vaihtoehtona ensimmäisenä hankintalistalla. Loft-sarjan mukavuus ja muotokieli kumminkin veivät mukanaan. Sarjan rahin avulla löydettiin kuitenkin ratkaisu, jossa sohvaan saa löhönurkan, mutta samalla liikuteltava rahi tekee sohvasta monikäyttöisemmän ja käytännöllisemmin olohuoneen kokoon peilaten. Reilunkokoinen rahi, 110 x 90 cm, on myös tilava istuinpaikkalisä esimerkiksi illanistujaisissa.

Rahi on monikäyttöinen lisä Loft-sarjaan. Helposti liikuteltava rahi toimii lisäistuimena sekä sohvapöytänä.

Asettamalla rahin kiinni sohvaa, Loft-sohvaan tulee vastustamaton löhönurkkausm vaikkapa kahdelle, divaanisohvien tapaan.

Luo ilme verhoiluvaihtoehdoilla

Myös Iskun tuotepäällikkö Tuija Ilvonen kuvailee Loft-sohvalla olevan kahdet kasvot. Erityisesti kangasvalinnalla Loft-sohva saa täysin uuden tunnelman. Vaalealla kankaalla sohva on kuin iso pehmeä pilvi, johon uppoutua. Nahkaverhoilulla puolestaan sohvalle tulee voimakas ja vaikuttava ilme, jossa on myös rouheampaa äijämäisyyttä mukana.

Lukuisat laadukkaat verhoiluvaihtoehdot edesauttavat löytämään juuri sen oikean ja mieleisen. Kuvan sohvan verhoilu Lauritzon’sin Kajo-sarjasta.

Erilaisia kankaisia ja nahkaisia verhoiluvaihtoehtoja löytyykin useita, joista voit valita mieleisesi. Kuviemme sohvassa verhoilukankaana on Lauritzon’sin Kajo, jossa yhdistyy hienovarainen kirjavuus mustista ja vaaleammista langoista. Verhoilukangasvalinnalla sohvaan saatiin toivottu tumma ilme, mutta kuitenkin siten, että sohvasta ei tullut liian synkkä ja pinta jäi eläväiseksi.

Vaalea verhoilu korostaa sohvan pilvimäistä pehmeyttä. Puolestaan nahkaverhoilulla ilme muuttuu maskuliiniseksi ja rouheammaksi.

Korkea maavara sirontaa sohvan vaikutelmaa

Iskun yksinoikeusmyynnissä olevassa sohvamallistossa vakiona olevat neliskanttiset, korkeat putkimaiset jalat, jotka ovat metallia. Mustat vakiojalat tuovat virtaviivaisuutta ja ankkuroivat sohvan visuaalisesti hyvin lattiaan. Olemus sohvalla säilyy keveänä korkean maavaran vuoksi. Useita istuinpaikkoja tarjoavat kokoonpanovaihtoehdot ovat massiivisia, mutta suuri maavara on yksi tekijä, joka sirontaa vaikutelmaa ja keventää sohvan yleisilmettä.

Korkeat mustat putkijalat kuuluvat vakiona sohvaan.

Modulipaloissa vaivattomasti kotiisi

Vaikka Loft-sarjan sohvat ovat isokokoisia, on hyvä muistaa, että valitsemasi sohva toimitetaan moduulipaloissa. Tämä helpottaa sohvan kuljettamista ja siirtämistä – ja palat mahtuvat myös kerrostalojen hisseihin vaivattomasti.  Iskun lisäpalveluna on saatavilla ostoksille myös kätevä kotiinkuljetus, jota ei kannata jättää hyödyntämättä.

Mikäli sinulle heräsi sohvakuume, kannattaa käydä myös lukemassa kattava artikkelimme vinkeistä onnistuneille sohvaostoksille, ja tämän jälkeen suunnata asiantuntevan myyjän palveltavaksi Iskuun.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Asuntomessut 2020: Innostusta ja inspiraatiota

Tuusulan Asuntomessujen viimeinen viikko on startannut. Asuntomessut ovat sujuneet mallikkaasti poikkeusjärjestelyistä huolimatta ja kävijöiden turvallisuuteen korona-aikana on käytetty paljon...

Asuntomessut 2020: esimakua tämän vuoden messuista

Elokuulle siirtyneet Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Tuusulassa. Rykmentinpuistoon on noussut jälleen useita messukohteita, joissa kävijä saa ideoita niin sisustukseen,...

Trendikkään lasiruudukkoseinän persoonallinen versio syntyi Nissinen Design Groupin käsissä

Mitä syntyy, kun yhdistetään unelma trendikkäästä metallikehyksisestä lasiseinästä Nissinen Design Groupin osaamiseen? Lopputulos on uniikki, tarkoitukseensa suunniteltu käsintehty katseenvangitsija,...

Pohjanmaan Kalusteen Loft on löhösohvien Cadillac modernilla ilmeellä

Iskussa yksinoikeudella myytävän Pohjanmaan Kalusteen Loft-sohvalla on kaksi puolta. Massiivisen ja kulmikkaan kuoren alle kätkeytyy hellä syleily, joka tekee...

Näin teen kotona työskentelystä nautinnollista

Kotitoimisto ja etätyö ovat tällä hetkellä arkea lukemattomille suomalaisille, niin myös minulle. Omalla kohdallani "status quo" on kestänyt kahden...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.