Pääsiäinen pärähti käyntiin perinteisin menoin – katso uunituoreet kuvat American Car Show’sta

Pääsiäinen tarkoittaa kotimaisille autoharrastajille vain yhtä asiaa, eli perinteistäkin perinteisempää American Car Show’ta. Tänä vuonna näyttely päästiin järjestämään toista kertaa koronan mukanaan tuoman pakkotauon jälkeen, ja tarjontaan kuului jo näyttelyn nimen velvoittamien jenkkiautojen lisäksi monia muitakin harrasteautoja.

Niitä nähtiin Helsingin Messukeskukessa enemmän kuin koskaan aiemmin. Tuning Car Show alkaa haastaa kokonsa puolesta jo itse emonäyttelyn, ja lisähöysteenä oli vielä klassikkoja esitellyt Classic Car Show, urheilu- ja superautoista koostettu oma kavalkadinsa sekä moottoripyöriä, kilpureita, show-henkisiä rekkoja ja jopa mopoja.

Niinpä koko näyttelyn kiertämiseen upposi useampi tunti, ja monen auton kohdalla tutustuminen jäi silti vain pintaraapaisuksi. Jenkkiautopuolen hienoimpien laitteiden kohdalla taso oli todella kova, ja samaa voidaan sanoa tuning-hallin helmistä. Tuning-osaston musiikinjumputus saattoi tosin karkottaa osan vanhemmista kävijöistä, mutta silläkin alkaa olla jo perinteinen osansa harrastuksessa.

Tästä on siis hyvä jatkaa kohti seuraavia isoja kotimaisia näyttelyitä, eli Tampereella kahden viikon päästä järjestettävää Hot Rod & Rock Show’ta sekä Lahdessa toukokuun ensimmäisenä lauantaina pidettävää Classic Motor Show’ta. Niitä ennen kannattaa kuitenkin piipahtaa Helsingissä American Car Show’ssa, jonka ovet ovat auki pääsiäisviikonloppuna myös lauantaina ja sunnuntaina.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Stellantis on valmis kääntämään takkinsa, jos sähköautojen kysyntä sakkaa

Stellantiksen toimitusjohtaja Carlos Tavares on todennut, että maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja on valmis muuttamaan sähköautostrategiaansa ensi vuoden tärkeiden Yhdysvaltojen ja Euroopan vaalien tulosten perusteella.

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Tyyliniekan uusimmat