Quantcast

Oris Divers Sixty-Five Cotton Candy – pronssi kohtaa hattaran

Väritykseltään rohkea Oris Divers Sixty-Five Cotton Candy esiteltiin viime vuonna, ja sen suosion innoittamana Oris laittoi nyt lisää “puita uuniin”. Aiemman metalli- ja nahkarannekeversion lisäksi, tarjolla on nyt astetta rohkeampi Perlon-rannekkeinen hattaran värejä patinoituvaan pronssiin yhdistelevä uutuus.

Uutuuden tarkoituksena on valmistajan mukaan tuoda iloa ihmisten mieleen ja hymyä huulille. Maailmanlaajuinen pandemia, Venäjän hyökkäys Ukrainaan, ja niiden myötä nousseet talousongelmat varjostavat ihmisten mieltä. Oris toivookin näiden väriläiskien luovan kantajalleen pienen hetken poissa pilvien alta, ja tuovan hymyn huulille.

Oris on aktiivisesti mukana tukemassa luonnonsuojelua, ja tämä on näkynyt myös kellomalleissa. Tälläkin kertaan mukana on kierrätysmateriaalia, josta värikkäät Perlon-lankaiset kangasrannekkeet tehdään. Jokainen ranneke toistaa kellotaulun kirkasta väriä, mikä voi valinnan mukaan olla joko taivaan sininen, vihreä, tai vaaleanpunainen – tutut hattaran värit.

38 millinen Divers Sixty-Five on unisex-kokoinen, ja sen kuori, kehä, nuppi, sekä ranneke ovat täyttä pronssia, minkä patinoituminen ajan ja käytön myötä heijastaa kellon kantajan elämää.  Kellotaulua suojaa Divers Sixty-Five mallistolle ominainen korkea ja molemmin puolin kupera safiirilasi, joka on sisäpuolelta heijastesuojattu. Tuntimerkinnöissä ja osoittimissa on reilut Super-Luminova upotukset, joiden ansiosta aika näkyy selvästi myös pilkkopimeässä.

Koneistona Cotton Candyssä on automaattiviritteinen Sellita SW200-1 -koneistoon perustuva Oris 733, joka tarjoaa 38 tunnin käyntivaran. Toimintoina tarkan ajan näyttämisen lisäksi, kello kuuden kohdalta löytyy päivämääränäyttö. Kellossa on sukeltajankellolle ominaisesti vain yhteen suuntaan pyörivä kehä, ruuvilukittava nuppi ja vesitiiviys 100 metriin, mutta tositoimiin pinnan alla voimme suositella mieluummin esimerkiksi Oris AquisPro-sarjaa.

Suosittelemme

Pähkinänkuoressa:

 • Malli: Oris Divers Sixty-Five Cotton Candy – Perlon
 • Mallinumerot: taivaansininen 01 733 7771 3155-07 3 19 02BR, vihreä 01 733 7771 3157-07 3 19 03BR, vaaleanpunainen 01 733 7771 3158-07 3 19 04BR
 • Koneisto: Oris 733
 • Käyntitaajuus: 4 Hz (28 800 A/h)
 • Käyntivara:  38 tuntia
 • Kuoren materiaali: pronssi (patinoituva)
 • Kuoren halkaisija:  38 mm
 • Lasi: molemmin puolin kupera safiiri, heijastesuojattu sisäpuolelta
 • Vesitiiviys: 100 m
 • Ranneke: kierrätysmateriaalista valmistettu Perlon-kangasranneke
 • Hinta: 2400 euroa

Kelloa myy Suomessa: Kultakeskuksen jälleenmyyjät

-- MAINOS --

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.