Onko tässä maailman hienoin sähköautorata? Pohjana vuoden -69 Chevrolet Camaro

Sähköautorata on kestosuosikki poikien ja miksei miestenkin keskuudessa. Rata on kasattu lyhyistä pätkistä ja sen muotoa on pystynyt muuttamaan vaihtamalla palasia eri paikkoihin. Lukemattomia erityyppisiä autoja on liikuttanut metallikiskoissa liikkuva sähkö. Radoilla on nähty Formula 1 -autoja, ralliautoja, superautoja, muskeliautoja ja jopa “raskaampaa” ajokalustoa.

Slot Mods on amerikkalainen yritys, joka valmistaa sähköautoratoja asiakkaiden toiveiden mukaan. He ovat valmiita toteuttamaan kaikkein hurjimmatkin suunnitelmat, mutta toki hommalla on myös hintalappu.

Yksi Slot Modsin ylpeys on vuoden -69 Penske/Sunoco Chevrolet Camaro Z/28:n päälle rakennettu sähköautorata maisemointineen. GM Tribute Track on maisemoitu upeasti ja radan varrella hurraava yleisö luo tunnelmaa kisaan. Mukana tulee tietysti myös autot, eli teemaan sopivat Chevrolet Camaro -kilpa-autot, unohtamatta kanta-autonakin olevaa Penske/Sunoco Camaroa.

Vaikka tämä ja monet muut Slot Modsin valmistamat radat ovat monen pojan unelmia, ne voivat myös jäädä sellaiseksi. GM Tribute -rata maksaa hulppeat 75 000 euroa ja muut yrityksen valmistamat radat eivät juuri häpeä hinnassa tai laadussa kyseiselle radalle. Upeaa käsityötä!

camaro13_1024x1024 camaro12_1024x1024 camaro5_1024x1024 camaro4_1024x1024

 

Suosittelemme

 

 

 

 

Lue lisää